Home Gaming Total War: WARHAMMER – Nu verkrijgbaar: Call of The Beastmen campaign pack + gratis content

Total War: WARHAMMER – Nu verkrijgbaar: Call of The Beastmen campaign pack + gratis content

by Mark van Truijen

Het eerste Campaign Pack voor Total War: WARHAMMER introduceert de Beastmen als speelbaar ras. Niet alleen in de Grand Campaign, custom en multiplayer battles, maar ook in hun eigen Story Campaign, ‘An Eye for an Eye’. De Beastmen zijn meesters in guerrillaoorlogvoering. Ze slaan hard en snel toe, leggen hinderlagen voor nietsvermoedende legers en vernietigen vijanden met de chaosmagie van The Lore of The Wild voordat ze weer in het dichte bos verdwijnen.

De Grand Campaign van de Beastmen kan worden aangevoerd door één van twee legendarische Lords uit de Warhammer Fantasy Battles – Khazrak The One Eye of Malagor The Dark Omen, elk met hun eigen skill trees, vaardigheden, quest-chains, legendarische voorwerpen en nieuwe startposities binnen de Grand Campaign. Ze voeren het commando over hordes macabere, halfmenselijke monsters, zoals Centigors, Minotaurs en de reusachtige Cygor, wat uitdaagt tot een unieke, snelle en verbluffend impactrijke speelstijl.

Als onderdeel van Total War: WARHAMMERs doorgaande levering van gratis content, introduceert Call of The Beastmen tevens de held Amber Wizard voor alle spelers, zonder vereiste aanschaf. De Amber Wizard kan met zijn Lore of Beasts wilde Manticores de strijd in sturen.

Voor een ruime blik op de Beastmen in actie, kun je de lets-plays bekijken van de campaign en battle, en/of de livestream checken die morgen om 13:00 uur wordt uitgezonden op https://www.twitch.tv/totalwarofficial

Call of the Beastmen is nu verkrijgbaar, voor meer informatie bezoek jewww.totalwar.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: