Home Gaming Korting op meer dan 50 multiplayer-titels voor de Nintendo Switch in de Nintendo eShop

Korting op meer dan 50 multiplayer-titels voor de Nintendo Switch in de Nintendo eShop

by Sven

Met zijn unieke Joy-Con-controllers en mogelijkheden om zowel op tv als onderweg te spelen, is de Nintendo Switch perfect om mensen samen van games te laten genieten. De Europese “Samen Spelen”-actie in de Nintendo eShop loopt van donderdag 7 februari 15:00 uur CET tot donderdag 21 februari 23:59 uur plaatselijke tijd en biedt korting op meer dan 50 Nintendo Switch-titels met multiplayer-opties. Houd het nieuws op de Nintendo Switch in de gaten en bezoek de Nintendo eShop als de actie op donderdag begint om alle aanbiedingen te bekijken.

Spelers die graag samenwerken kunnen met de Kong-familie genieten van coöp-platformfun in Donkey Kong Country: Tropical Freeze, of Captain Toad door kijkdoosachtige puzzels loodsen in Captain Toad: Treasure Tracker. Deze games zijn tijdens de actie te koop met respectievelijk 33% en 30% korting op de reguliere prijzen in de Nintendo eShop. Familie en vrienden kunnen ook waar en wanneer ze maar willen genieten van een actierijke vakantie-ervaring in GO VACATION – dat te koop is met 30% korting op de reguliere eShop-prijs. Wie trek heeft in een stevige competitie zit goed metPuyo Puyo™ Tetris®, dat met 40% korting te koop is. 

Andere hoogtepunten zijn onder meer Guacamelee! 2Diablo III: Eternal CollectionEA SPORTS™ FIFA 19Street FighterTM 30th Anniversary Collection en Monster Hunter Generations Ultimate™. Al deze games doen mee aan de actie, met kortingen tot 80% op de reguliere eShop-prijzen.


De “Samen Spelen”-actie geldt ook voor een schat aan indietitels, inclusief de boogschietpartygame TowerFall, die gevechten met maximaal zes spelers mogelijk maakt, de briljante coöppuzzelgame Death Squared, de ritmische dungeon crawler Crypt of the NecroDancer: Nintendo Switch Edition en de hardcore platformer Super Meat Boy.

Verzamel je vrienden en check de kortingen op een heleboel multiplayer-vriendelijke games voor de Nintendo Switch in de Nintendo eShop ‘Samen Spelen’-actie. Deze actie duurt van donderdag 7 februari 15:00 uur CET tot donderdag 21 februari 23:59 plaatselijke tijd.Bezoek de Nintendo eShop als de actie op donderdag begint om alle kortingen te bekijken, en houd het nieuws op de Switch in de gaten voor meer informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: