Home Gaming A Plague Tale: Innocence – Derde en laatste aflevering van de webserie stelt je bloot aan de dodelijke rattenpest

A Plague Tale: Innocence – Derde en laatste aflevering van de webserie stelt je bloot aan de dodelijke rattenpest

by Mark van Truijen

Asobo Studio neemt ons voor de laatste keer mee achter de schermen van A Plague Tale: Innocence, hun nieuwe IP-titel gepland voor 14 mei 2019. Ontdek opnieuw meer over het creëren van deze ongelooflijke game door een geweldig team. De derde aflevering van de webserie, Children of the Plagueis nu beschikbaar.

Tijdens de eerste en tweede aflevering lieten we je kennismaken met de personages en de meedogenloze wereld die ze delen. Children of the Plague richt zich op hun vijanden: de onnatuurlijke rattenplaag die door middeleeuws Frankrijk zwermt en de Inquisitie die meedogenloos jaagt op Hugo en zijn zus Amicia. 

Dood en ziekte volgen in de nasleep van de pestratten en niet één persoon, priester, beul, adel of boer, is veilig. Terwijl Asobo de ratten op een tweede plek zette, na de hoofdrolspelers en de narratieve focus, werden ze een integraal onderdeel van de structuur van het spel en een kernonderdeel van de ervaring, ze beïnvloedden alle aspecten van het ontwerp. De inquisitie is begonnen terug te vechten en hun uitrusting is specifiek voor het stoppen van de pest, met behulp van licht en een harnas om de ratten op afstand te houden. 

Leer meer over beide vijanden in deze aflevering, Children of the Plague. De volledige webserie is nu beschikbaar.

A Plague Tale: Innocence verschijnt 14 mei 2019 op PS4, Xbox One en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: