That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder 3DS, Gaming

Etrian Odyssey Nexus is nu beschikbaar voor de Nintendo 3DS

Etrian Odyssey Nexus is nu beschikbaar voor de Nintendo 3DS™! Begin met het creëren van je eigen droom party met de legendarische Etrian-personageklassen, inclusief de gloednieuwe Hero klasse, en ga op reis naar het cryptische continent Lemurië. Daar ontmoet je een mengelmoes van eclectische personages, waaronder een aantal bekende gezichten die oude fans zeker zullen herkennen van hun eerdere avonturen. 

Kenmerken Etrian Odyssey Nexus:

  • De Etrian Odyssey Experience – Met meer klassen, personages, gameplay systemen en labyrinten dan in elk ander spel van de serie, is Etrian Odyssey Nexus het ultieme dungeon-crawling avontuur.
  • Je perfecte verkennings party – Creëer en pas personages uit 19 speelbare klassen aan en neem het op tegen gevaarlijke wezens uit de labyrinten van Lemuria.
  • Geschikt voor nieuwkomers en veteranen! – Met de mogelijkheid om te wisselen tussen vier verschillende moeilijkheidsgraden, auto-mapping instellingen en een groot standalone verhaal, is er voor elk wat wils, van nieuwkomers in de serie tot de ervaren veteranen.
  • Een liefdesbrief voor Etrian – Yuji Himukai (Character Designer), Shin Nagasawa (Monster Designer) en Yuzo Koshiro (Componist) zijn bij elkaar gekomen om de meest vooraanstaande Etrian ervaring te creëren voor de laatste aflevering van de serie op de Nintendo 3DS™.
We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE