Home Gaming KONAMI’S Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection is nu beschikbaar

KONAMI’S Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection is nu beschikbaar

by Jos Vis

Konami heeft vandaag aangekondigd dat Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection nu beschikbaar is. In samenwerking met Nickelodeon brengen dertien radicale games uit KONAMI’s volledige archief van retro 8-bit, 16-bit en arcade TMNT-titels en hun Japanse versies Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo tot leven op console en pc.

De Cowabunga-collectie gaat verder dan de verhitte gevechten tegen de ongelukkige handlangers van Shredder en duikt dieper het riool in om nooit eerder vertoonde ontwikkelingsdocumenten, gameconcept-art en schetsen rechtstreeks uit KONAMI’s TMNT-kluis te ontdekken.

Ontdek de Turtle’s Lair: een virtueel museum met alles wat met TMNT te maken heeft. Luister naar deuntjes van retrogames en laat de nostalgie je terug in de tijd nemen. Duik in het creatieve proces van hoe de games tot leven werden gebracht met conceptschetsen die tot nu toe nog niet eerder door het publiek waren gezien. Herbekijk originele spelhandleidingen die verloren zijn gegaan in de tijd en zorgvuldig zijn hersteld naar de beste omstandigheden.

Om bij de tijd te blijven, bevat de collectie kwaliteit-van-leven-upgrades zoals opslag- en terugspoelfuncties om op te pikken of opnieuw te starten waar spelers maar willen. Met watch-and-play-mechanica kunnen spelers het spel zelfstandig door niveaus laten gaan om hen te helpen moeilijke spelfasen te doorstaan ​​​​voordat ze er weer in springen om de controle over te nemen. Leuke gevechtsmodi die de gameplay-ervaring verbeteren, zijn toegevoegd om bekende spelniveaus op te fleuren.

Inbegrepen in de collectie zijn strategiegidsen om spelers naar het volgende niveau te helpen. Kaarten en de locaties van verborgen power-ups zijn nu binnen handbereik van spelers. Het niet kunnen volbrengen van de onderwatermissie in de TMNT-game voor de NES behoort binnenkort tot het verleden!

Deze tijdloze verzameling originele klassiekers geeft een frisse kijk op waarom KONAMI’s aanpassingen van de helden in een halve schaal de standaard zetten in beat ‘em up actiegames. Teenage Mutant Ninja Turtles: De Cowabunga-collectie bevat:

 • Teenage Mutant Ninja Turtles (Arcade)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (Arcade)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game (NES)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles III: The Manhattan Project (NES)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (NES)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time (Super Nintendo)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Super Nintendo)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: The Hyperstone Heist (Sega Genesis)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Sega Genesis)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Fall of The Foot Clan (Game Boy)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles II: Back From The Sewers (Game Boy)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles III: Radical Rescue (Game Boy)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: