Home Gaming Koei Tecmo lanceert de Blue Reflection Second Light-demo in heel Europa

Koei Tecmo lanceert de Blue Reflection Second Light-demo in heel Europa

by Jos Vis

Vandaag zijn KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Gust Studios verheugd om aan te kondigen dat de proefversie van hun langverwachte JRPG, BLUE REFLECTION: Second Light, nu beschikbaar is in de PlayStation Store en Nintendo eShop.

BLUE REFLECTION: Second Light volgt de avonturen van drie studenten – Ao Hoshizaki, Kokoro Utsubo en Yuki Kinjou – die worden vervoerd naar een mysterieuze drijvende academie, op zoek naar aanwijzingen om hun weg terug naar huis te vinden, met alleen hun namen als herinneringen. In de proefversie kunnen spelers zowel de proloog als de verhaaldemo van het spel ervaren. In de proloog zullen fans Ao’s reis vanaf het begin spelen, terwijl ze voor het eerst wakker wordt in deze dromerige wereld, terwijl de verhaaldemo fans de basisprincipes van het spel laat ervaren, zoals knutselen, verkennen en vechten. Als bonus ontvangen spelers die de proloog voltooien “Bunny – Head Accessory” en het fragment “Preparing for the Unknown” als exclusieve bonussen bij het updaten naar de nieuwste volledige versie van het spel.

Bovendien kondigde Gust Studios een aantal gratis updates aan voor BLUE REFLECTION: Second Light na de eerste release van de game. De eerste update komt op 23 november en bevat alle nieuwe filters voor de fotomodus, inclusief aquarel en arcering, samen met de mogelijkheid om foto’s van de personages in Reflector-vorm te maken. Op 21 december zullen alle nieuwe fotolijsten en idoolhoudingen beschikbaar zijn in de fotomodus, samen met de mogelijkheid om een ​​fotostudio te bouwen voor schoolontwikkeling, plus de toevoeging van een meer hardcore moeilijkheidsgraad met de toepasselijke naam MUST DIE. De MUST DIE-inhoud werpt de studenten in extreem uitdagende gevechten, waar de vijanden niet alleen krachtiger zijn, maar de kans dat de vijanden items laten vallen ook toeneemt. Extra updates voor de fotomodus zijn ook beschikbaar op 14 januari 2022, inclusief een Pixel Art-filter, samen met meer unieke poses om nog meer variatie aan je reeks snapshots toe te voegen.

Daarnaast kondigde Gust Studios een kostuumsamenwerking aan tussen BLUE REFLECTION: Second Light en het aanstaande Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream. Voor degenen die zowel de “Summer Bikini” vroege aankoopbonus voor BLUE REFLECTION: Second Light en de tijdelijke bonus “Comfy and Casual” van Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream hebben, worden de kostuums ontgrendeld om ze over elk te dragen. betreffende spel.

BLUE REFLECTION: Second Light wordt op 9 november 2021 in heel Europa gelanceerd voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 Computer Entertainment System (speelbaar op PlayStation 5 via achterwaartse compatibiliteit) en Windows-pc via Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x