Home Gaming Shiro Unlimited onthult trailer en screenshots voor de eerste game, Opportunity

Shiro Unlimited onthult trailer en screenshots voor de eerste game, Opportunity

by Jos Vis

Shiro Unlimited, het uitgeverslabel dat eerder dit jaar door Shiro Games (Northgard) werd gelanceerd, heeft deelgenomen aan Jeux Made in France met nieuwe details over hun eerste game Opportunity.

Deze samenwerking met de Franse studio DIMANCHE CORP wordt gelanceerd in 2022 en kan nu hier aan de verlanglijst op Steam worden toegevoegd. Nieuwe screenshots van de game en de eerste trailer zijn nu ook hieronder beschikbaar.

YouTube video


Opportunity vertelt het verhaal van NASA’s dappere rover op zijn missie naar Mars, geïnspireerd door de dag dat de aarde het contact ermee verloor op het oppervlak van de rode planeet. Daarheen gestuurd op zoek naar tekenen van water of leven, de missie was aanvankelijk bedoeld om 90 dagen te duren (maar duurde 15 jaar)!

Opportunity, een titel gedreven door verkenning en poëzie, is een sfeervol verhalend spel waarin spelers de vele gevaren trotseren die de verlaten Rode Planeet bezaaien om eindelijk hun missie te voltooien. Ze zullen de schoonheid en eenzaamheid van de ruimte ervaren terwijl ze de beroemde rover besturen.

MISSIE DOELSTELLINGEN

  • Bestuur NASA’s beroemde rover en begin aan een laatste reis waarbij je je door elke hoek van de rode planeet waagt
  • Verken een verscheidenheid aan unieke en levendige low poly 3D-landschappen
  • Pas je aan aan nieuwe specifieke gevaren die uniek zijn voor elke zone die je verkent
  • Overwin een reeks steeds uitdagendere taken en obstakels terwijl je probeert je missie te voltooien
  • Upgrade en verbeter de mogelijkheden van Opportunities met nieuwe modules en componenten die overal op de planeet te vinden zijn
  • Leer meer over alle verkenningsprogramma’s die voor en sinds Opportunity zijn uitgebracht terwijl je op zoek gaat naar onderdelen en aanwijzingen
  • Gebruik een minimalistische interface, zodat uw aandacht altijd volledig op uw doel gericht is
  • Dompel jezelf onder met een geheel originele, akoestische soundtrack die je vergezelt op je reis

De titel is gemaakt door de Franse ontwikkelaars Dimanche Corp, die werken op het YouTube-kanaal La Développeuse du Dimanche. Lola Guilldou en Samuel Perottet zijn game-ontwikkelaarvloggers die hun verhalen vertellen en een licht werpen op het ontwikkelingsproces. Vorig jaar creëerden ze Puppy Cross, een schattige titel die zijn weg vond naar de harten van veel mensen.

Naast Opportunity brengt Shiro Unlimited ook een managementgame uit in samenwerking met OverPowered Team, een jong indiegamebedrijf uit Madrid. Deze nieuwe samenwerking zal tijdens het evenement worden toegelicht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: