Home Gaming KOEI TECMO kondigt wereldwijd toernooi aan voor Monster Rancher 1 & 2 DX

KOEI TECMO kondigt wereldwijd toernooi aan voor Monster Rancher 1 & 2 DX

by Jos Vis

Vandaag heeft KOEI TECMO Europe een speciaal wereldtoernooi onthuld voor hun aanstaande release van Monster Rancher 1 & 2 DX! De collectie markeert de triomfantelijke terugkeer van de Monster Rancher-serie in het Westen en bundelt de favoriet bij fans Monster Rancher 1 (1997) en Monster Rancher 2 (1999). De titel wordt op 9 december 2021 gelanceerd op de Nintendo Switch, Windows-pc via Steam en iPhone, iPad en iPod touch via de App Store.

Om het 25-jarig jubileum van de Monster Rancher-serie te vieren, heeft KOEI TECMO Europe de Monster Koushien World Battle aangekondigd! “Monster Koushien” is de officiële Monster Rancher-toernooiserie. Het eerste toernooi werd in 1997 gehouden op de Tokyo Game Show en is het representatieve toernooi voor de franchise geworden. Aan dit wereldwijde evenement kan elke speler die Monster Rancher 1 & 2 DX koopt deelnemen door hun monsters in het spel te verhogen en hun gegevens naar een speciale server te uploaden om te zien wie de beste spelers ter wereld zijn.

“Ik ben van plan een wereldtoernooi te houden zoals we in Japan hebben georganiseerd”, zegt uitvoerend producent Kazumi Fujita. “We hebben nog nooit een toernooi als dit gehouden buiten Japan. Dit is een poging om iedereen over de hele wereld te laten deelnemen en te beslissen wie de nummer één van de wereld is.

“Sinds de originele release van Monster Farm in Japan en Monster Rancher wereldwijd, heb ik er altijd van gedroomd om een ​​wereldwijd toernooi te organiseren. Ik ben erg opgewonden om deze droom werkelijkheid te zien worden!”

Aspirant-boeren kunnen Monster Rancher 1 & 2 DX vanaf vandaag pre-orderen op Nintendo Switch en Windows-pc via Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x