Home Gaming Warhammer 40.000: Gladius – Adeptus Mechanicus DLC is nu beschikbaar

Warhammer 40.000: Gladius – Adeptus Mechanicus DLC is nu beschikbaar

by Jos Vis

Slitherine LTD en Proxy Studios kondigen met trots aan dat Adeptus Mechanicus, de 9e DLC voor de bekroonde game Warhammer 40.000 Gladius, nu beschikbaar is op Steam, Slitherine, Epic Games Store, GoG en andere digitale winkels. Na de Tyranids, Chaos Space Marines, T’au en Craftworld Aeldari, is het tijd om de verlaten planeet Gladius Prime te veroveren met de nieuwe Adeptus Mechanicus-factie.

YouTube video


De Adeptus Mechanicus zijn een rijk binnen het Imperium, met hun eigen fanatieke doel: in naam van de Omnissiah proberen ze oude en krachtige technologieën te herontdekken. Jaloerse bewakers van de kennis die nodig is om de technologie van het Imperium te onderhouden en te bouwen, ze bezitten ook hun eigen elitelegers van bionisch versterkte soldaten en angstaanjagende oorlogswapens. Xenos of man, sta hen in de weg en ze zullen je vernietigen.

De factie heeft een volledig nieuwe selectie van eenheden, waaronder Sicarian Infiltrator, Skorpius Dunerider en Knight Crusader, en unieke vaardigheden als Canticles of the Omnissiah en Monolithic Buildings.

Wat is Warhammer 40.000: Gladius?

Gladius, de enige echte 4x-strategiegame die zich afspeelt in het Warhammer 40.000-universum van Games Workshop, werd in de zomer van 2018 gepubliceerd. Sindsdien hebben Slitherine en Proxy Studios de game in leven gehouden met constante updates en DLC’s. Warhammer 40.000 Gladius heeft een zeer positieve beoordeling in spelerrecensies op Steam.

In het basisspel kon de speler Gladius veroveren en verkennen met de heroïsche Space Marines, de brutale Orks, het dappere Imperium en de meedogenloze Necrons. Met de extra DLC’s kan de speler ook de nieuwe facties leiden, zoals de vraatzuchtige Tyranids, de corrupte Chaos Space Marines, de ambitieuze T’au en de snelle en dodelijke Craftworld Aeldari. Nu voegt een andere factie zich bij de strijd met de bionisch versterkte eenheden van de Adeptus Mechanicus.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x