Home Gaming Kingdom Hearts III komt op 29 januari 2019 naar Xbox One en PlayStation 4

Kingdom Hearts III komt op 29 januari 2019 naar Xbox One en PlayStation 4

by Mark van Truijen

Voorafgaand aan E3 2018 hebben Square Enix Ltd., en Disney tijdens de KINGDOM HEARTS Orchestra World Tour in Los Angeles bekendgemaakt dat de langverwachte action-RPG KINGDOM HEARTS III wordt gelanceerd op 29 januari 2019.

“De release vindt dus plaats in januari volgend jaar, mijn excuses dat ik iets meer tijd moet vragen dan eerder was aangekondigd,” zegt directeur, Tetsuya Nomura. “Het hele ontwikkelteam stopt hun liefde voor de franchise in KINGDOM HEARTS III en streeft naar een game die alle spelers leuk zullen vinden. We bevinden ons momenteel in de laatste ontwikkelingsfases, maar zullen tot het eind onvermoeibaar blijven werken om de allerbeste KINGDOM HEARTS-game tot nu toe te leveren “.

Tijdens de Xbox E3-briefing toonde SQUARE ENIX ook de betoverende wereld van Frozen van Walt Disney Animation Studios. De nieuwe trailer (zie hier) verplaatst spelers samen met koningin Elsa naar de bekende bevroren landschappen van Arendelle.

“Ik ben diep onder de indruk van de samenwerking met het KINGDOM HEARTS-team. Hun artistieke toewijding en oog voor detail bij het scheppen van de wereld uit onze films, is echt buitengewoon. De samenwerking was echt geweldig,” zegt Roy Conli, een Academy Award®-winnende producer van Walt Disney Animation Studios.

“In KINGDOM HEARTS III bieden we spelers met veel plezier de kans om een ??geheel nieuw avontuur te ontdekken in de wereld van Frozen,” zei Peter Del Vecho, een andere Academy Award®-winnende producer van Walt Disney Animation Studios. “Het was een groot genoegen om met hun creatieve team samen te werken om het uiterlijk van onze wereld zo getrouw mogelijk na te bootsen, en te zien hoe ze onze geliefde Frozen-personages tot leven wekten.”

SQUARE ENIX onthulde ook de speciale versies van de game, inclusief:

– KINGDOM HEARTS III Deluxe Edition

  • Exclusieve SteelBook®-verpakking
  • Mini-artbook met concept artwork van Tetsuya Nomura
  • Verzamelbaar KINGDOM HEARTS III-speldje
  • KINGDOM HEARTS III-game

– KINGDOM HEARTS III + KINGDOM HEARTS III BRING ARTS (exclusief verkrijgbaar in de Square Enix Online Store)

  • Alle content van de Deluxe Edition
  • Een exclusief BRING ARTS-figuurtjesverzameling, met de speelgoedversies van Sora, Donald en Goofy zoals die verschijnen in de Toy Story-wereld
  • KINGDOM HEARTS III-game

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x