That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

De angstwekkende Rathalos uit Monster Hunter World komt naar Final Fantasy XIV Online

Tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3) hebben SQUARE ENIX® en Capcom een aanstaande samenwerking onthuld tussen FINAL FANTASY® XIV Online en Monster Hunter: World™. Tijdens de digitale persconferentie van SQUARE ENIX werd fans een eerste blik gegund op de spannende nieuwe cross-over content die deze zomer naar FINAL FANTASY XIV Online komt, met de “King of the Skies”, Rathalos, uit Monster Hunter: World.

FFmonster2.png

Tijdens een speciale Letter from the Producer LIVE-stream, als onderdeel van SQUARE ENIX Presents at E3, krijgt producer en director Naoki Yoshida bezoek van de speciale gast Ryozo Tsujimoto, producer van Monster Hunter: World, om de samenwerking verder te bespreken. De livestream staat gepland voor dinsdag 12 juni om 20:00 uur.

FFmonster3.png

De samenwerking verenigt twee geliefde en zeer succesvolle titels. FINAL FANTASY XIV Online heeft momenteel wereldwijd meer dan 10 miljoen geregistreerde spelers, terwijl van Monster Hunter: World sinds de release in januari 2018 meer dan 8 miljoen exemplaren zijn verscheept. Dit speciale samenwerkingsevenement levert spelers van FINAL FANTASY XIV Online nieuwe uitdagingen, waarbij personages uit Monster Hunter: World in de wereld van Hydaelyn verschijnen.

Aanvullende details en toekomstige updates over het crossover-evenement zijn beschikbaar op een speciale samenwerkingswebsite:http://sqex.to/3sI

FINAL FANTASY XIV Online is één van ‘s werelds populairste Massively Multiplayer Online RPG’s en blijft de belofte waarmaken om het beste van de FINAL FANTASY-ervaring online te brengen. Om nieuwe avonturiers te verwelkomen in de immer groeiende spelwereld verschijnen regelmatig gratis content-updates en premium-uitbreidingen, waaronder FINAL FANTASY XIV: Heavensward en FINAL FANTASY XIV: StormbloodFINAL FANTASY XIV Online is momenteel beschikbaar voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, Windows-pc’s en Mac OS.

Ga voor het laatste nieuws over FINAL FANTASY XIV Online, inclusief persmateriaal, naar: http://press.eu.square-enix.com/products/p351/final-fantasy-xiv-stormblood

In Monster Hunter: World nemen spelers het op tegen reusachtige monsters in een diversiteit van levendige ecosystemen. Dit kan zowel met een enkele speler als met maximaal vier spelers tegelijk via online coöp. Dit deel biedt de meest toegankelijke en naadloze gameplay-ervaring in de serie tot nu toe. Spelers kunnen quests aannemen om steeds gevaarlijkere monsters in de voedselketen te verslaan. Daarmee kunnen ze materialen verdienen die nodig zijn om sterkere wapens en pantsers te maken. De monsters waar de onderdelen uit afkomstig zijn, bepalen de speciale krachten van de voorwerpen die ermee zijn gemaakt. Monster Hunter: World is momenteel beschikbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE