Home Movies Katja Herbers en Maarten Heijmans zijn weg van elkaar

Katja Herbers en Maarten Heijmans zijn weg van elkaar

by Mark van Truijen

Regisseur Jelle de Jonge (Bon Bini Holland) heeft in Rotterdam de cast gepresenteerd van zijn nieuwe film WEG VAN JOU. Katja Herbers en Maarten Heijmans spelen de hoofdrollen in de romantische komedie. Fris talent Lykele Muus en Imanuelle Grives, Elise Schaap, Carly Wijs, Guy Clemens, Margot Ros, Patrick Stoof, Leny Breederveld, Bas Hoeflaak, Nick Golterman en Pepijn Schoneveld zijn te zien in bijrollen. Ook sterrenkok en Zeeuws-Vlaming Sergio Herman zal een rol spelen in de film die draait om de stadse Evi (Herbers) die tegen haar zin door haar werk wordt overgeplaatst van de grote stad naar de Zeeuwse polder. De opnames van de NL Film productie (Mannenharten 2, Tonio) zijn inmiddels in volle gang, de romkom wordt eind 2017 in de Nederlandse bioscopen verwacht.

WEG VAN JOU is ontwikkeld naar een idee van Jan Lievens en Nynke van der Ploeg en geschreven door Jacqueline Epskamp (Pak van mijn Hart, ‘Divorce’) met bewerkingen van Anna Drijver en Paula van der Oest. WEG VAN JOU komt tot stand met steun van het Nederlands Filmfonds en het CoBO fonds.

Over de film:
De stadse Evi (Katja Herbers) wordt met frisse tegenzin door haar werkgever overgeplaatst van hip Rotterdam naar stil Zeeuws-Vlaanderen. Weigeren is geen optie, haar carrière valt of staat met slagen in de Zeeuwse regio. Ze laat haar comfortabele stadse leven van uitgaan en veel consumeren achter zich en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe leven in Zeeuws-Vlaanderen. Dat het daar niet allemaal onverstaanbare Zeeuwen zijn, blijkt als Evi in Terneuzen schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet. Zou ze dan toch aarden in de Zeeuwse klei of keert ze liefst zo snel mogelijk terug naar haar vriend Lennaert (Lykele Muus) die in Rotterdam is gebleven?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: