Home Gadgets Kaartverkoop INDIGOx gestart

Kaartverkoop INDIGOx gestart

by Pim, Sel

INDIGO, de grootste game showcase in Nederland georganiseerd door Dutch Game Garden, viert op 28 juni haar 10e editie onder de naam INDIGOx. Het grootse event vindt plaats in Speys te Utrecht en biedt zakelijke kansen voor uitgevers, investeerders en belangrijke spelers binnen de gamesindustrie. Met inspirerende sprekers, volop netwerkmogelijkheden en de nieuwste games, is dit hét evenement voor de Nederlandse gamesindustrie. Neem deel aan INDIGOx: Discover, Connect en Talk! Kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Tijdens INDIGOx kunnen bezoekers deelnemen aan drie verschillende onderdelen: xDISCOVER, xTALKS en xCONNECT. 

xDISCOVER is het grootste showcase event van Nederland. Ontdek een diverse selectie van nationale en internationale games; PC, console, mobile, VR, serious games, prototypes en nog veel meer! Daarnaast kunnen bezoekers direct in contact komen met bedrijven als Epic Games, Oculus & Xsolla, die aanwezig zijn om nieuwe producten en diensten te tonen. Gamebedrijven die hun game willen showcasen op xDISCOVER kunnen zich binnenkort inschrijven, de startdatum wordt bekendgemaakt via de social mediakanalen van INDIGOx.

INDIGOx biedt met xTALKS een inspirerend programma van zes talks van 30 minuten door industrie-experts, toonaangevende bedrijven en game entrepreneurs. 

Daarnaast biedt INDIGOx haar bezoekers met xCONNECT een matchmaking tool aan in samenwerking met partner MeetToMatch. Hierdoor kunnen gamebedrijven in contact komen met uitgevers, serviceproviders en andere gamebedrijven. Bedrijven die tijdens INDIGOx gebruik maken van MeetToMatch zijn onder andere Oculus, Nintendo, United Label (indie publishing label van CI Games), Maximus Games (uitgever), Plug-In-Digital (uitgever) en Tobii.

Tijdens INDIGOx wordt ook de favoriete game van de bezoekers bekend gemaakt. De winnaar ontvangt de INDIGOx Award. Tenslotte wordt INDIGOx feestelijk afgesloten met de INDIGOx Party, mogelijk gemaakt door Blue Mammoth Games. Dit feest is toegankelijk voor iedereen met een xDISCOVER ticket. 

Tickets
Kaarten zijn nu verkrijgbaar via: Eventbrite. Er zijn verschillende kaarten beschikbaar:

  • xDISCOVER, die toegang biedt tot de showcase, is tot en met 3 mei 2019 gratis verkrijgbaar als Early Bird ticket. Vanaf 4 mei is de prijs van deze kaarten €10,-.*
  • xTALKS, die toegang geeft tot inspirerende presentaties, is tot en met 3 mei 2019 verkrijgbaar voor €25,-* als Early Bird ticket. Vanaf 4 mei is de prijs van deze kaarten €40,-.* 
  • All-in (inclusief xCONNECT) is tot en met 3 mei 2019 verkrijgbaar voor €70,-* als Early Bird ticket. Vanaf 4 mei is de prijs van deze kaarten €100,-.*

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: