Home GamingAndroid JUST DANCE® 2015 MOTION CONTROLLER-APP VANAF NU BESCHIKBAAR

JUST DANCE® 2015 MOTION CONTROLLER-APP VANAF NU BESCHIKBAAR

by Mark van Truijen

Vanaf nu dans jij met je mobiele telefoon op de tracks van Just Dance 2015 via de Just Dance 2015 Motion Controller-app. Als jij geen Kinect voor Xbox One of PlayStation Camera voor PlayStation 4 hebt, is dit dé manier waarop jij losgaat op de volledige tracklist van Just Dance 2015. De Motion Controller-app volgt al jouw dansmoves en registreert of jij de beste danser bent aan de hand van jouw score. Deze gratis app is beschikbaar op alle smartphones met Apple iOS 6+ of met Android 4+. Op PlayStation 4 dans je in totaal met vier dansers en op Xbox One met zes dansers.

“We streven er altijd naar om van Just Dance de meest toegankelijke danservaring te maken,” zegt Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft Benelux. “Met de Just Dance 2015 Motion Controller-app lukt dit door fans de game te laten spelen met een smartphone die als controller dient en hun score bijhoudt.”

Het Just Dance-team heeft gezorgd voor de echte Just Dance 2015-ervaring, maar dan op je smartphone. Als er geen Kinect voor Xbox One of PlayStation Camera voor PlayStation 4 is gevonden, komt het volgende bericht op je scherm: “Je hebt een smartphone nodig om Just Dance 2015 te spelen.” Volg daarna deze drie simpele stappen om te dansen:

1. Download de gratis Just Dance 2015 Motion Controller-app op je smartphone.
2. Zorg ervoor dat je smartphone via Wi-Fi is verbonden met dezelfde internetverbinding als op je console.
3. Kies in de app de console die automatisch is gevonden en druk op ‘speel’.

Just Dance 2015 is wereldwijd verkrijgbaar sinds 23 oktober 2014 en bestaat uit tracks van veel bekende artiesten, waaronder Ariana Grande, Maroon 5, Charli XCX, One Direction en nog veel meer. Just Dance 2015 is de zesde game in de beroemde Just Dance-franchise.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

áëàãîäàðåí!

9 jaren geleden

.

ñïñ çà èíôó!

9 jaren geleden

.

ñïàñèáî!!

9 jaren geleden

.

ñýíêñ çà èíôó.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x