Home Gaming Just Cause 3 explodeert op 1 december

Just Cause 3 explodeert op 1 december

by Mark van Truijen

De naam is Rodriguez. Rico Rodriguez. Een naam die staat voor actie, avontuur en over de top gameplay. Gameplay die niet onder doet voor een grote Hollywood blockbuster. Welkom in de wereld van Just Cause 3, beschikbaar vanaf 1 december voor PlayStation 4, Xbox One en high-end pc’s.

Het tropische eilandje Medici wordt met ijzeren hand geregeerd door generaal Di Ravello, een dictator met een onverzadigbare machtslust. Het is aan Rico Rodriguez om de dictator op zijn knieën te krijgen. Dat doet hij op de manier die we uit de vorige Just Cause-games maar al te goed kennen: veel kogels, grote explosies en adembenemende stunts. Het doel is om Medici te bevrijden en daarvoor voor schuwt Rodriguez geen enkel middel.

1.000 KM2 open wereld
Just Cause 3 valt onder het kopje groot, groter, grootst. Ontwikkelaar Avalance Studios heeft er alles aan gedaan om een waar huzarenstukje af te leveren. De open wereld is meer dan 1.000 vierkante kilometer groot (van het luchtruim tot de zeebodem) en het sleutelwoord is complete vrijheid. De speler kan aan de slag zoals hij dat wil. Het doel is chaos te creëren en dat natuurlijk op de meest creatieve en spectaculaire manier. Om dat te bereiken heeft Rodriguez een flink arsenaal aan wapens, bommen, granaten en voertuigen tot zijn beschikking. Denk aan C4, jachtgeweren, raketwerpers en zelfs ‘tankbusters’ luchtaanvallen. Dit alles is te gebruiken in onder andere speedboten, straaljagers, helikopters, sportwagens, superbikes en zelfs een wingsuit. Natuurlijk is ook de oude vertrouwde enterhaak uit de vorige games terug. Gebruik deze en je parachute om gebouwen te beklimmen, voertuigen te kapen, snel te bewegen of objecten te bundelen en je missies uit te voeren. En voor je het weet zijn de militaire posten van Di Ravello rokende puinhopen geworden.

Special edition
De eerste editie van Just Cause 3 bevat een downloadcode voor drie exclusieve gewapende voertuigen. Deze Day One Editie is gelimiteerd. Voor de echte fans is er een speciale Collector’s Edition. Hierin vind je naast de eerdergenoemde downloadcode ook een landkaart van het eiland Medici, een 32-pagina’s tellend hardcover artbook en een replica van Rico’s Grappling Hook.

Kenmerken

  • Verken een mediterraans eilandparadijs met complete verticale vrijheid: skydive, basejump en freedive in een open wereld zonder grenzen
  • Zweef met je Wingsuit door de lucht en over de bergen om de dood op een nieuwe manier van boven te laten komen
  • Gebruik je enterhaak en parachute om gebouwen te beklimmen, voertuigen te kapen, snel te bewegen of objecten te bundelen en op creatieve nieuwe manieren chaos te zaaien.
  • Veroorzaak enorme en verwoestende kettingreacties bij militaire bases, havens, gevangenissen, politiebureaus en communicatiefaciliteiten om een dictator uit te schakelen
  • Bewapen jezelf met talloze explosieve wapens, van jachtgeweren en raketwerpers tot tankbusters en luchtaanvallen
  • Kies uit een enorme variatie aan verschillende voertuigen, inclusief speedboten, straaljagers, helikopters, sportwagens met turbobrandstof en superbikes
  • Ga op avontuur met talloze uitdagingen en verzamelobjecten
  • Online community-functies

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: