Home Gaming Bekroonde componist Mikolai Stroinski sluit zich aan bij Sniper: Ghost Warrior 3 ontwikkelteam

Bekroonde componist Mikolai Stroinski sluit zich aan bij Sniper: Ghost Warrior 3 ontwikkelteam

by Mark van Truijen

CI Games kondigt aan dat de bekroonde componist Mikolai Stroinski zich heeft aangesloten bij het ontwikkelteam van Sniper: Ghost Warrior 3. Stroinski tekende de overeenkomst met CI Games kort na het ontvangen van drie nominaties op de Hollywood Music in Media Awards van dit jaar.

Sniper: Ghost Warrior 3 is een top-notch, AAA-productie, en verdient muziek die is gecomponeerd door de absolute top. We zijn verheugd om Mikolai Stroinski toe te voegen aan ons team van getalenteerde artists en ontwikkelaars,” zegt Marek Tyminski, CEO van CI Games.

Stroinski is geboren in Kenia en opgegroeid in Polen. Hij woont en schrijft muziek in Los Angeles, waar hij zijn eigen studio kon openen dankzij zijn werk voor toonaangevende televisienetwerken als HBO, CBS, FOX, ABC en vele andere. Zijn werk voor videogames leverde hem drie nominaties op voor de Hollywood Music in Media Awards, inclusief Best Original Score – Video Game voor The Witcher 3: Wild Hunt – samen met Marcin Przybylowicz – en The Vanishing of Ethan Carter, naast Best Song – Video Game voor “Valley of the Blinding Mist” uit The Vanishing of Ethan Carter, met zang van Kyler England.

160211d2-4477-4859-b1d9-06918e23f158

“Ik vind het geweldig om deel uit te maken van het ontwikkelteam voor Sniper: Ghost Warrior 3,” zegt Mikolai Stroinski. “Het is een spannende ervaring om voor het eerst in mijn carrière aan een FPS te werken, vooral omdat het verhaal zo intrigerend en gelaagd is, en de oorlog vanuit verschillende dimensies wordt getoond. Dat zal zeker zijn weerslag hebben op de muziek in de game.”

De Sniper: Ghost Warrior-franchise is wereldwijd goed voor meer dan 5,6 miljoen verkochte exemplaren, en dit derde deel is de meest ambitieuze titel in de geschiedenis van CI Games. Sniper: Ghost Warrior 3 speelt in een gevarieerde open wereld en geeft spelers een beweging- en keuzevrijheid die nog nooit eerder is gezien in een sniper shooter. De game kon tijdens E3 en gamescom al op veel enthousiaste reacties rekenen, en wordt volgend jaar uitgebracht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x