Home Gaming Journey to the Savage Planet ontsnapt aan Google Stadia, landt op PS5, XSX 14 februari

Journey to the Savage Planet ontsnapt aan Google Stadia, landt op PS5, XSX 14 februari

by Jos Vis

Journey to the Savage Planet ontsnapt aan Google Stadia, landt op PS5, XSX 14 februari

Wereldwijde uitgever 505 Games onthult samen met ontwikkelaars Raccoon Logic de hilarisch bekroonde sciencefiction-verkenningstitel Journey to the Savage Planet: Employee of the Month Edition, is eindelijk ontsnapt uit de desolate klauwen van Google Stadia en belandt op PlayStation 5 en Xbox Series X|S dinsdag 14 februari 2023.

Oorspronkelijk alleen beschikbaar op Google Stadia, en te downloaden als gratis upgrade voor PlayStation 4 en Xbox One, breidt Employee of the Month Edition de originele Journey to the Savage Planet uit met de Hot Garbage DLC, bonusgesprekken met Martin Tweed, 4K-ondersteuning met Performance en grafische opties, en een verbeterde fotomodus om de hallucinogene omgeving in te kapselen! Heb je het spel al in bezit? Krijg de upgrade gratis!

Doe mee met het Kindred Aerospace-programma als hun zeer toegewijde werknemer van de maand, belast met het blootleggen van allerlei buitenaardse mysteries op ARY-26, een kleurrijke en zeker niet gevaarlijke planeet! Duik in deze ruimte-odyssee, ontdek onderweg bizarre flora en fauna en leun in laserpistolen, bommen, zuren en andere grove explosieven om in leven te blijven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: