Home Gaming Skirmish Society nu uit op Discord

Skirmish Society nu uit op Discord

by Jos Vis

Onafhankelijke game-ontwikkelaar Andy Wallace brengt Skirmish Society uit, een uniek oorlogsspel in de stijl van Diplomacy en Subterfuge, gespeeld via Discord-bot vandaag.

In Skirmish Society installeren spelers de gratis Discord-bot op hun server en dienen ze elke dag hun bestellingen in bij de gamemaster-bot. Er kunnen maximaal 20 spelers meedoen en het creëert een procedureel gegenereerde kaart voor elk spel.

Elke beurt is een volledige dag en een groot deel van het spel bestaat uit het DMen van andere spelers om te proberen deals te sluiten of de publieke opinie op het openbare kanaal te beïnvloeden.

Spelers dienen hun bestellingen in door de bot in het geheim te DM’en. Er is een bijbehorende kaart op de Skirmish Society-website, maar de gameplay gebeurt in Discord.

Hoewel de game meestal een week of twee duurt, is er een snelle modus voor streamers of mensen die een korte versie willen, waarbij beurten elke 15 minuten worden opgelost in plaats van eenmaal per dag.

De game is gratis te installeren en te spelen, maar er is een betaalde upgrade die enkele esthetische upgrades ontgrendelt en een paar tools om de game uit te voeren (maar geen in-game voordeel).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: