Home Movies Jim Bakkum steelt de (strip)show in Las Vegas

Jim Bakkum steelt de (strip)show in Las Vegas

by Mark van Truijen

Jim Bakkum is in Las Vegas voor de opnamen van de laatste scenes voor zijn nieuwe bioscoopfilm Onze Jongens. In de Larry Flynt’s Hustler Club staat hij op de planken met oud Chippendale London Steele. Steele hielp acteur Channing Tatum aan zijn eerste baan als stripper en heeft duidelijk oog voor talent. Hij is de echte ‘Dallas’ en de inspiratiebron voor de film Magic Mike.


De opnames van Onze Jongens zaten er eigenlijk al op in augustus, maar regisseur Johan Nijenhuis was zo enthousiast over de beelden dat hij nog één laatste apotheose wilde toevoegen. “Voor de spetterende finale zijn we op zoek gegaan naar de overtreffende trap. Daarvoor moesten we op zoek naar een unieke locatie. Dat is Las Vegas geworden.” Vegas is al jaren een populaire filmlocatie voor Hollywood. Denk aan producties zoals The
Hangover en What Happens in Vegas. Onze Jongens heeft echter de primeur als eerste Nederlandse speelfilm die opnamen maakt op de legendarische strip. Nijenhuis; “Als je een film maakt met strippers kom je er eigenlijk niet onderuit om te draaien in het mekka van de exotische dans”

Clubeigenaar London Steele was blij verrast; “When I was contacted by the production company I was very exited about this opportunity.” Een trotse Steele benadrukt nog maar eens dat je als stripper ver kan komen. “Seeing how the public responded to Magic Mike, and now welcoming a crew that will be filming in my club clearly illustrates that there is a huge market for the type of entertainment that I have been providing my whole adult life.”
Over de kwaliteiten van Jim zegt de ontdekker van Channing Tatum stellig. “After having seen Jim in action I’m convinced that he could be a big star here in Vegas. So if he is ever tired of living in Holland… he can definitely come and work with me!”


Over de film
In Onze Jongens speelt Jim Bakkum de rol van Jorrit. Jorrit komt na jaren afwezigheid weer terug in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van zijn vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt vinden. Niet zozeer het klusvermogen, maar het gespierde lichaam van Jorrit is een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met zijn anderecollega’s gooit hij het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Tot de privé- omgeving van de heren lucht krijgt van deze bijzondere carrièremove…

Regisseur en Producent Johan Nijenhuis is een van de meest succesvolle regisseurs in Nederland, maar liefst 5 van zijn films behaalden de platina status waaronder Costa!, Verliefd op Ibiza, Toscaanse Bruiloft en Rokjesdag.Onze Jongens wordt geproduceerd door Johan Nijenhuis & Co in coproductie met AVROTROS. Entertainment One Benelux verzorgt de distributie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: