Home GamingAndroid Jagex lanceert RuneScape Mobile Early Access

Jagex lanceert RuneScape Mobile Early Access

by Jos Vis

RuneScape Mobile, de smartphone- en tabletversie van de iconische MMORPG, is vandaag gelanceerd in Early Access. Dit betekent dat elke RuneScape-subscriber nu kan genieten van de gehele game op mobiele apparaten. RuneScape Mobile Early Access is nu verkrijgbaar voor Android en is te downloaden via de Google Play Store.

RuneScape Mobile Early Access biedt cross-platform play, waardoor spelers naadloos tussen apparaten kunnen schakelen en hun avontuur overal mee naartoe kunnen nemen. RuneScape Mobile Early Access beschikt ook over een geheel nieuwe gebruikersinterface die speciaal is ontworpen voor touchscreen-apparaten. RuneScape-subscribers die in RuneScape Mobile Early Access duiken, worden bovendien beloond met het exclusieve Mobile Founder’s Pack, inclusief een Steel Panther Combat Pet, een unieke emote en het oogverblindende Radiant Dawn Armor.

Jason Millena, Product Director bij Jagex, zei: “De Early Access-release is een enorm belangrijk moment voor de ontwikkeling van RuneScape Mobile. Spelers hebben sinds we begonnen zijn met het uisturen van de closed bèta-invites al zin om aan de slag te gaan. Nu zijn we klaar om de miljoenen RuneScape-spelers te verwelkomen in onze levendige gamewereld op mobile.”

“Gezien de 18-jarige geschiedenis van RuneScape, naast erkenning door Guinness World Records als ‘The Most Prolifically Updated MMORPG Videogame’, is het een enorme prestatie om RuneScape Mobile werkend te krijgen. We zijn ontzettend enthousiast om mensen met Early Access aan de slag te laten gaan en degenen die RuneScape het beste kennen te verwelkomen – onze members.”

RuneScape Mobile Early Access is geoptimaliseerd met een mobielvriendelijke gebruikersinterface en heeft een visuele en operationele revisie gekregen. De HUD is aangepast om nieuwe systemen te huisvesten en er is een vernieuwing van hoe spelers voor het eerst verwelkomd worden in de game. De grafische duidelijkheid met betrekking tot de menu’s, pictogrammen, tekst en textures is ook allemaal verbeterd en gevechtsmechanieken zijn op maat gemaakt voor mobiele spelers.

RuneScape Mobile Early Access markeert de volgende stap in het vertalen van de gevierde MMORPG-franchise naar mobiele apparaten en volgt de lancering van het vorig jaar verschenen Old School RuneScape op mobile. De iOS- en Android-edities van Old School RuneScape zijn vandaag de dag een groot succes, met meer dan 8 miljoen downloads en een gemiddelde beoordeling van 4,8 van de 5. Deze mobiele versie won bovendien de BAFTA Publieksprijs voor EE Mobile Game of the Year op de BAFTA Games Awards 2019.

Phil Mansell, CEO, Jagex zei: “We verfijnen het geheel van RuneScape voor mobiele apparaten. Na 18 ongelooflijke jaren als een iconische levende game op PC, voegt zich bij RuneScape haar zustertitel, Old School RuneScape, op het kleine scherm. Twee van ’s werelds populairste MMORPG’s worden naar ’s werelds populairste gaming-apparaten gebracht. Terwijl we de ontwikkeling van RuneScape Mobile voortzetten, kijken we ernaar uit om onze members de komende maanden mee te laten reizen om zo de optimale spelerservaring te creëren.”

RuneScape Mobile Early Access is nu beschikbaar voor Android en is te downloaden via de Google Play Store. De trailer van RuneScape Mobile Early Access is hier te bekijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d