Home Gaming Halloween in Red Dead Online

Halloween in Red Dead Online

by Jos Vis

Fear of the Dark is een angstaanjagende nieuwe en tijdelijke toevoeging aan de Red Dead Online Showdown Modes, waarin bovennatuurlijk snelle, stoere en sterke Night Stalkers het opnemen tegen hun Hunter-tegenhangers die gewone stervelingen zijn. De krachten van de Night Stalkers zijn echter gebonden aan de schedelmaskers die zijn uitgestrooid over hun territorium. Hoe meer maskers de Hunters in handen krijgen, des te zwakker de Night Stalkers worden terwijl de wapens van de Hunters juist sterker worden. Hunters kunnen in deze nieuwe modus alleen slagen door alle maskers te verzamelen en alle overblijvende Night Stalkers te doden. Night Stalkers daarentegen kunnen winnen door de hunters uit te roeien, óf door in leven te blijven tot het tijdslimiet is verstreken.

Speel nu Fear of the Dark tot en met 12 november in Red Dead Online. Om het nog wat leuker te maken: de volledige Fear of Dark series betaalt tot en met 3 november 3x Gold en 2X RDOD$ uit.

Bestaat er iets meer weerzinwekkend dan een corrupte politicus? Jarenlang moffelde de voormalige burgermeester Tobin Winfield openbare gelden weg tijdens zijn ambtstermijn . Nu is hij uit de gratie geraakt en ondergedoken, gezocht voor diefstal en verduistering. Deze oplichtende ambtenaar werd voor het laatst gespot bij Thieves’ Landing.

De Wheeler, Rawson & Co. Catalogus heeft een selectie van nieuwe items, waaronder de huiselijke Tobacco Hat, de geweven Thacker Hat van stro, de Torranca CoatManstilla PonchoCreswell SkirtSierra Boots en Pickett Boots met Southerwestern patroon.

Plus, collectors kunnen een mooie som geld verdienen aan Madam Nazar, door de nieuwe Weekly Collectible List, de Veteran’s Collection, die bestaat uit de 1792 QuarterOld Tom Gin en Aubrey Onyx Ring op te sporen.

Spelers met een voorliefde voor scherpe werktuigen van terreur en destructive zullen blij zijn te horen dat ze deze week  30% korting kunnen krijgen op alle CleaversMachetesTomahawks en Throwing Knives. Als je nog niet bent begonnen aan een van de Specialist Roles, begin deze week en ontvang een exclusief masker.
Net als vorige week krijgen erkende Bounty Hunters een exclusief variant van het Creature Mask; Traders ontvangen een exclusief Swine Mas, terwijl Collectors een exclusief Masquerade Mask ontvangen – geheel gratis. Ondertussen kunnen spelers die de Tiers 10 en 20 van de Outlaw Pass bereiken uitkijken naar gratis en exclusieve versies van de Freak en Horror Mask. Spelers die een ronde van de geheel nieuwe Fear of the Dark-modus winnen, ontvangen ook de Freak Mask in een exclusieve kleur ter beloning van hun inspanningen. 


Zorg ervoor dat je deze week tot actie overgaat, want de maskers en de spookachtige collectie die bij Mazar Verkrijgbaar is zijn enkel tot en met 3 november beschikbaar.

PlayStation Plus-spelers hebben nog tot 4 november om de Killiman Vest in een exclusief kleurenschema te ontvangen, terwijl Red Dead Online spelers die hun Social Club account koppelen aan Twitch Prima de Bounty Hunter Licence gratis ontvangen, en een extra 10% korting krijgen op de bovengenoemde kortingen op wapens.

Om toegang tot toekomstige benefits te verzekeren, ga dan naar Twitch Prime en meld je aan. Blijf op de hoogte van de Newswire voor meer Red Dead Online-nieuws de komende weken, en ga naar de Social Club Events-pagina voor alle huidige special events, bonussen en kortingen.

Check Rockstar Support voor details en beperkingen.

https://www.rockstargames.com/newswire/article/61195/New-Fear-of-the-Dark-Mode-in-Red-Dead-Online

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d