Home Gaming Jack the Ripper DLC voor Assassin’s Creed: Syndicate aangekondigd

Jack the Ripper DLC voor Assassin’s Creed: Syndicate aangekondigd

by Sven

Op de Tokio Game Show heeft Ubisoft een nieuwe DLC aangekondigd voor de season pass van Assassin’s Creed Syndicate.

Gedurende ‘the Autumn of Terror’ in Whitechapel 1888, terroriseert een moordenaar de straten van Londen, slachtoffers laat hij achter met heftige verminkingen en hij zorgt voor grote paniek. Zijn beloning? Wereldwijde media-aandacht. Als Inspector Frederick Abberline van Scotland Yard open je de jacht op Jack the Ripper. Maak je klaar voor een dodelijk kat-en-muisspel met de beruchte seriemoordenaar.

Deze DLC is beschikbaar voor mensen met de Season Pass, daarnaast zitten ook deze zake in de season pass van Assassin’s Creed: Syndicate

The Last Maharaja mission pack: Voeg je bij Duleep Singh in zijn poging om zijn geboorterecht als de Maharaja op te eisen in tien gloednieuwe missies in Londen!

  • De exclusieve missie ‘A Long Night’: Help Jacob om een bedreigd bendelid op te sporen en terug te brengen naar zijn schuilplaats in een snelle, wilde en gevaarlijke rit.
  • Gameplay pack ‘Streets of London’: Krijg toegang tot meer dan één uur extra gameplay aan nieuwe missies en krijg extra wapens, gear en outfits.
  • Extra uitrusting & wapens: Geef jouw arsenaal een stoomaangedreven twist met het ‘Steampunk Pack’ en dompel jezelf onder in de meest beroemde verhalen van het Victoriaanse tijdperk met het ‘Victorian Legends Pack’.
  • Exclusieve XP boost: Alle Season Pass- bezitters ontvangen een exclusieve permanente XP boost.

Assassin’s Creed: Syndicate komt 23 oktober uit voor de Playstation 4 en Xbox One en op 19 november voor de PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: