Home GadgetsConnectiviteit iRobot introduceert Roomba Combo® i8+ robotstofzuiger en dweilrobot

iRobot introduceert Roomba Combo® i8+ robotstofzuiger en dweilrobot

by Mark van Truijen
Met de Roomba Combo i8+ introduceert iRobot een nieuwe gebruiksvriendelijke manier van stofzuigen en dweilen. Met de extra Roomba Combo Bin is de robot gemakkelijk te veranderen van een stofzuiger voor alle vloeren naar een stofzuiger en dweil voor harde vloeren. De robot detecteert de Roomba Combo-opvangbak automatisch als het tijd is voor een combineerde schoonmaak. De Roomba Combo i8+ robotstofzuiger en dweilrobot biedt niet alleen 10x zoveel zuigkracht*, maar beschikt ook over de intelligentie van iRobot OS dat jouw huis en routines leert kennen. Zo kun je jouw schoonmaakroutines geheel op jouw manier laten uitvoeren.
Stofzuigen of dweilen? Jij hebt het voor het zeggenMet de Roomba Combo i8+ heb je twee keuzes. Wil je het hele huis laten stofzuigen inclusief vloerkleden en tapijt en is dweilen niet nodig? Kies dan voor ‘alleen stofzuigen’ met de standaard opvangbak van de Roomba Combo i8+. Kunnen jouw harde vloeren wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Plaats dan de meegeleverde Roomba Combo-opvangbak in de robot. De Roomba Combo i8+ weet nu dat als het tijd is om zowel te stofzuigen als te dweilen. De Roomba Combo i8+ kan tot 55 m² dweilen. Hij gebruikt herbruikbare, wasbare dweilpads die minstens 30 keer meegaan. De Roomba Combo i8+ leegt zichzelf in de Clean Base® Automatic Dirt Disposal in een AllergenLock™ zak waardoor jij zo’n 60 dagen niet hoeft om te kijken naar de Roomba Combo i8+.
Nog slimmer schoonmaken
Voor een intelligente schoonmaakbeurt met iRobot OS leert de Roomba Combo® i8+ de indeling van je huis door Imprint® Smart Maps te maken. Een taak kan gestart worden via de iRobot Home-app of met een commando, mocht je een spraakassistent** in huis hebben. ‘No Mop Zones’ kunnen worden ingesteld om ruimten uit te sluiten waar niet gedweild mag worden. Je kan kamers een naam geven, maar ook specifieke plekken in een kamer zoals “de speelhoek” of “de zithoek”. Zo kies je ervoor dat de robot niet het vloerkleed dweilt tijdens de (stofzuig- en) dweilbeurt bij de bank, maar na een filmavond wel de popcorn rond de bank opzuigt tijdens zijn schoonmaakronde. Nicolas Meurger, VP Sales voor iRobot EMEA: “De Roomba Combo i8+ is een uitbreiding van onze combo robotstofzuigers met dweilfunctie. We weten dat elke consument specifieke behoeften heeft. De Roomba Combo i8+ biedt hen daarom een robotstofzuiger en dweilrobot met uitstekende schoonmaakprestaties en personalisatie. Gebruikers kunnen met deze geavanceerde robotstofzuiger altijd en overal schoonmaken op de manier die zij willen.”
Beschikbaarheid:  
De Roomba Combo i8+ robotstofzuiger en dweilrobot met Clean Base® Automatic Dirt Disposal is vanaf vandaag te koop in Nederland voor 799 euro via www.irobot.nl en binnenkort verkrijgbaar bij Coolblue en Bol.com. De Roomba Combo i8+ robotstofzuiger en dweilrobot is ook zonder Clean Base te koop en kost 599 euro Deze is verkrijgbaar bij dezelfde verkooppunten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: