Home Gaming Granblue Fantasy Versus: Rising Trailer bevestigd Siegfried, beta test in mei

Granblue Fantasy Versus: Rising Trailer bevestigd Siegfried, beta test in mei

by Mark van Truijen

Cygames heeft tijdens EVO Japan 2023 een nieuwe trailer getoond voor Granblue Fantasy Versus: Rising, waarin nieuwe gevechtsmechanica en verbeterde visuals worden benadrukt. Ook werd bevestigd dat Siegfried, de held in het zwart, de nieuwste toevoeging is aan de selectie speelbare personages. Bekijk de trailer hieronder.

Er zal ook een online bètatest plaatsvinden in mei voor PS4 en PS5. Verwacht in de komende weken meer details, zoals speelbare personages en spelmodi.

Granblue Fantasy Versus: Rising is een gratis upgrade voor het eerste spel en bevat alle personages. Het voegt ook nieuwe Ultimate Skills toe, de Dash Attack om snel op te volgen, en nog veel meer. RPG Mode vervangt de Story Mode met een “originele” saga terwijl de hoofdstukken van het eerste spel behouden blijven.

Online spelen biedt een nieuw lobby-systeem genaamd Lobby Island met mini-games zoals Grand Bruise Legends waarin spelers kunnen deelnemen. De gevechten zullen ondersteuning bieden voor rollback netcode en cross-platform play.

Granblue Fantasy Versus: Rising wordt dit jaar uitgebracht voor PS4, PS5 en PC. Blijf op de hoogte voor meer details in de tussentijd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: