Home Gaming Inflexion Games onthult Nightingale, een gedeeld World Survival Crafting-spel geleid door ex-BioWare GM

Inflexion Games onthult Nightingale, een gedeeld World Survival Crafting-spel geleid door ex-BioWare GM

by Jos Vis

Improbable en Inflexion Games (voorheen Improbable Canada) hebben vandaag Nightingale, de eerste titel van de studio, onthuld tijdens The Game Awards. Nightingale is een survival-crafting-game met een gedeelde wereld die zich afspeelt in een rijke Victoriaanse gaslamp-fantasie-omgeving. Gegooid in een labyrint van fantastische en gevaarlijke werelden in de nasleep van een magische ramp, moeten spelers zich door mystieke portalen wagen om steeds gevaarlijkere rijken te verkennen, op zoek naar de laatste haven van de mensheid, Nightingale.

Nightingale is ontwikkeld door een team van veteranen uit de industrie van veel toonaangevende gamestudio’s, waaronder BioWare, en is momenteel in ontwikkeling voor Early Access pc-release in 2022, met gesloten tests die in de komende maanden zullen beginnen. Spelers kunnen zich registreren voor toekomstige updates en playtests op www.playnightingale.com.

YouTube video


“Ons team bij Inflexion Games heeft ijverig gewerkt om dit boeiende universum van magie, mysterie en verwondering te creëren, en we zijn verheugd om het eindelijk aan de wereld te onthullen”, aldus Aaryn Flynn, CEO van Inflexion Games. “We zijn ook bevoorrecht dat we zulke buitengewone partners hebben die de studio ondersteunen, met de trotse steun van Tencent, en dat we samenwerken met de wereldwijde teams van Improbable terwijl we gebruik maken van de IMS-tools.

“Vanaf het begin wisten we dat we een ingewikkelde fantasieomgeving wilden bouwen die zo rijk en vol geschiedenis en leven was als alles waar we in het verleden aan hebben gewerkt. De rijken van Nightingale zijn enorm en hebben veel geheimen om te ontdekken, en we kunnen niet wachten tot spelers ze beginnen te ontdekken.”

Nightingale zet spelers op de reis van de Realmwalker, waar ze moeten overleven in de talloze steeds gevaarlijker wordende rijken. Verken alleen of werk samen met andere overlevenden, verkrijg waardevolle materialen om nederzettingen te bouwen en maak essentiële gereedschappen en wapens terwijl je vecht tegen dodelijke wangedrochten en de Fae, de magische rivalen van de mensheid.

Nightingale zal beschikken over:

  • VERKEN DE REALMS: Doorkruis onheilspellende bossen, schrijnende moerassen en glinsterende woestijnen, terwijl je de portalen herstelt die dieper naar het land van de Fae leiden.
  • BUILD & CRAFT: bouw landgoederen, boerderijen en gemeenschappen om van het land te leven. Maak de gereedschappen, uitrusting en wapens die je nodig hebt om te overleven.
  • GEDEELDE WERELD: Ga alleen op avontuur of verenig je met andere spelers. Combineer je sterke punten en vaardigheden en ga samen de uitdagingen van de rijken aan.
  • GASLAMP FANTASY: Open-wereldrijken dompelen je onder in een mystieke Victoriaanse setting, waar de overblijfselen van de mensheid worden bedreigd door de duistere magie en nachtmerrieachtige wezens van de Fae.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x