Home Gaming Pearl Abyss toont DokeV “ROCKSTAR” Videoclip tijdens de Game Awards

Pearl Abyss toont DokeV “ROCKSTAR” Videoclip tijdens de Game Awards

by Jos Vis

Black Desert-ontwikkelaar Pearl Abyss heeft vandaag tijdens de Game Awards een hagelnieuwe ROCKSTAR videoclip laten zien van haar nieuwe game DokeV. Deze awardshow, ook wel bekend als de Oscars voor de videogame-industrie trok vorig jaar maarliefst 83 miljoen views. Het evenement werd dit jaar gehouden in het Microsoft Theater in Los Angeles en werd wereldwijd door 40 verschillende streamingdiensten uitgezonden.

YouTube video


De door K-pop geplande videoclip is speciaal gemaakt om fans te bedanken voor de overweldigende ondersteuning na DokeV’s aankondiging en eerste getoonde gameplay beelden tijdens Gamescom, het grootse Europese videogame evenement dat eerder dit jaar heeft plaatsgevonden. DokeV boeide gamers wereldwijd wereldwijd de levendige, wereld, het unieke karakter ontwerp en unieke gameplay elementen

In de videoclip voeren DokeV’s personages GALACTIKA’s pakkende ROCKSTAR song uit met unieke dans routines die door Lia Kim van de bekende dansstudio, 1 MILLION. uiteindelijk eindigen ze op een podium en treden ze op voor een groot publiek. 1 MILJOEN’s volgende choreografie is gecaptured door de Pearl Abyss Motion Capture studio en werd steeds in haar next-generation BlackSpace Engine om de realistische animaties te creëren. Veel van de scènes die getoond werden in deze videoclip zullen beschikbaar zijn in de toekomstige game.

“We hebben een speciale gemaakt om de community te bedanken voor hun overweldigende steun na het tonen van de eerste gameplay-trailer”, zegt Sangyoung Kim, lead producer van DokeV. “Pearlbyss doet zijn uiterste best een wereld te creëren die de grenzen tussen de virtuele en echte wereld doet. We werken hard een game te maken die voldoet aan de verwachtingen van onze fans”.

Pearl Abyss is een samenwerking aangegaan met de Korea Tourism Organization en verschillende CJ Brands om de Hallyu Wave (Koreaanse wave) kracht bij te zetten door een realistische, virtuele representatie van Korea te bieden in DokeV en daarbij de game open te stellen voor metaverse content.

Traditioneel Koreaans erfgoed wordt liefdevol vastgelegd in de videoclip met verwijzingen naar historische locaties zoals het Gyeongbokgung Palace’s Geunjeongjeon Hal, Gyeonghoeru Paviljoen, en Namdaemun; en andere traditionele Koreaanse kindergames en culturele favorieten.

Als onderdeel van de eerdere CJ brands partnership zal de videoclip ook te zien zijn tijdens de MAMA ceremonie, ‘s werelds nummer één K-pop music awards show welke wordt bijgewoond door artiesten van over de hele wereld. Het is de eerste keer dat videogame muziek onderdeel is van de show. MAMA wordt 11 december in Korea gehouden.

DokeV is een ‘creature-collecting open world action-adventure’ game met een unieke setting waar de hoofdpersonen op avontuur gaan om Dokebi, legendarische wezens uit Koreaanse folklore, te ontmoeten en bevriend raken te raken. De game bevat veel elementen, aanvullende gameplay en biedt een hoge mate van vrijheid dankzij de prachtige open wereld. DokeV is in ontwikkeling voor console en PC en wordt gemaakt met de BlackSpace Engine van Pearl Abyss.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x