Home Gaming Imogen Heap verbreekt de stilte in The Quiet Man met originele track

Imogen Heap verbreekt de stilte in The Quiet Man met originele track

by Sven

Square Enix Ltd., kondigt vandaag aan dat de Grammy award-winnende artiest Imogen Heap een bijdrage levert aan de unieke, filmachtige videogame-ervaring THE QUIET MAN™, met een originele track getiteld ‘The Quiet’. Meer details over deze track worden later dit jaar onthuld.

Imogen Heap.jpg

THE QUIET MAN neemt spelers mee naar een wereld voorbij geluid, voor een meeslepende, verhaalgedreven, filmachtige ervaring die in één sessie voltooid kan worden. Het verhaal ontvouwt zich gedurende een enkele nacht. Spelers nemen de rol aan van Dane, die niet kan horen. Hij vecht zich een weg door een ‘geluidloze’ wereld om te ontdekken wat er schuilgaat achter de ontvoering van zangeres Lala door een mysterieuze gemaskerde man.

Wie de game tussen 1 en 15 november aanschaft in de PlayStation®Store ontvangt de game, een dynamisch thema voor het PlayStation®4-systeem en een set van acht PlayStation™ Network-avatars. Wie in dezelfde periode de game aanschaft op STEAM® ontvangt naast de game een set van zeven wallpapers voor bureaublad en mobiele telefoons. Daarnaast krijgen spelers in deze periode 10% korting op de game, ongeacht het platform.

* Voor deze korting zijn bepaalde voorwaarden van toepassing. Deze korting vereist een actief abonnement op PlayStation®Plus in PAL-gebieden voor het PlayStation®4-systeem.

THE QUIET MAN komt op 1 november digitaal beschikbaar voor het PlayStation®4-systeem en STEAM® voor de prijs van € 14,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x