That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Steam, Xbox One

Acteur Sean Bean speelt hoofdrol in eerste missie Hitman 2

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag bekendgemaakt dat internationaal acteur Sean Bean de hoofdrol zal spelen in de eerste Elusive Target-missie voor de videogame HITMAN™ 2. Bean speelt Mark Faba, voorheen MI5-agent die nu freelance huurmoordenaar is geworden. Berucht als ‘The Undying’ is Faba’s reputatie als meester in het in scène zetten van zijn eigen dood ongeëvenaard, waardoor de International Contract Agency (ICA) een imposante premie op zijn hoofd heeft gezet.

“Ik ben dolenthousiast om deel uit te maken van de komende HITMAN™ 2-game,” aldus Bean. “Het is altijd spannend om een nieuwe rol te spelen en ik kijk ernaar uit om mijn personage in actie te zien wanneer de Elusive Target-missie uit is.”

“We zijn erg trots op onze samenwerking met de talentvolle Sean Bean voor de eerste Elusive Target-missie in HITMAN™ 2,” aldus Hakan Abrak, Studio Head, IO Interactive. “Elusive Targets zijn een typisch kenmerk geworden in de Hitman™-reeks, als onderdeel van de constante stroom gratis livecontent voor alle spelers. Deze nieuwe missie met Sean Bean is een van vele updates, features, modi en nieuwigheden in HITMAN™ 2, waarmee het volgende hoofdstuk in onze groeiende huurmoordenaarswereld het spel nog rijker maakt voor zowel de trouwe community als nieuwkomers.”

In de nieuwe liveactie aankondigingstrailer wordt Mark Faba, gespeeld door Sean Bean, geïntroduceerd tijdens een gesprek met zijn therapeut. Hij geeft alvast enkele hints weg over zijn unieke methode voor huurmoorden, aangezien allerlei willekeurige voorwerpen in de kamer voor iemand met Faba’s beroep als wapens kunnen dienen. De sessie loopt slecht af voor Faba’s therapeut, maar de video eindigt met een bekend personage dat de hele tijd geduldig heeft toegekeken: de meesterlijke Agent 47. De interactieve trailer vraagt kijkers om te  stemmen op drie verschillende voorwerpen om een exclusief HITMAN™ 2-wapen vrij te spelen later in de game. Kijk voor meer informatie op https://elusive-target.hitman.com/

Ga naar https://youtu.be/RDwMvwFbHws om de officiële trailer voor HITMAN™ 2 Elusive Target No. 1 met Sean Bean te bekijken en te delen.

De eerste Elusive Target-missie, genaamd de Onsterfelijke, staat gepland voor release op 20 november, een week na de lancering van HITMAN™ 2 op 14 november, en duurt 10 dagen. Zodra de missie beschikbaar is, moeten spelers Mark Faba tegen zien te houden voordat hij zijn expertise in surveillance, infiltratie en vernietiging kan gebruiken om een contractmoord te plegen tijdens het Global Innovation Racing-event in Miami. Als iemand Faba voorgoed kan stoppen, is het Agent 47 wel.

In HITMAN™ 2 zijn Elusive Targets speciale contracten die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Deze missies zijn gratis voor alle spelers. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld. Het Elusive Target ‘de Onsterfelijke’ is een van vele live-contentupdates en missies voor spelers na de lancering van HITMAN™ 2.

HITMAN™ 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN™ 2 introduceert nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als vroegtijdige toegangsbonus voor diegenen die HITMAN™ 2 vooruitbestellen. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de HITMAN™: Sniper Assassin-wedstrijd om hun schutterstalenten op de proef te stellen en kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN™ 2. Kijk voor meer informatie ophttps://hitman.com/competition.

HITMAN™ 2 is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X, en pc.

Kijk voor meer informatie over HITMAN™ 2 op www.hitman.com of praat mee over HITMAN™ 2op Twitter (@Hitman), Facebook (@Hitman), Instagram (@Hitman), YouTube (Hitman), Twitch (Hitman) en Discord (Hitman).

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE