Home Gaming I Was A Teenage Exocolonist komt over een maand en heeft een Great British Bake-Off-verrassing

I Was A Teenage Exocolonist komt over een maand en heeft een Great British Bake-Off-verrassing

by Jos Vis

FINJI herinnert je eraan dat hun coming-of-age verhalende RPG I Was A Teenage Exocolonist over een maand, 25 augustus, wordt uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc, Mac & Linux op Steam, Humble, Epic en itch .io-etalages.

Deze herinnering komt met een kleine verrassing: FINJI heeft samengewerkt met Kim Joy, finalist van de Great British Bake Off en auteur van kookboeken, aan een speciale taart om de aanstaande lancering te vieren.

Bovendien onthulde FINJI gloednieuwe key-art voor I Was A Teenage Exocolonist, waarin de game in een meer volwassen licht wordt weergegeven en het diepere, verhalende aspect naar voren wordt geschoven.

I Was A Teenage Exocolonist, ontwikkeld door Northway Games, zal je vragen om je tienerjaren op een buitenaardse planeet door te brengen in deze verhalende RPG met op kaarten gebaseerde gevechten. Ontdekken, opgroeien en verliefd worden. De keuzes die je maakt en de vaardigheden die je over tien jaar beheerst, bepalen de loop van je leven en het voortbestaan ​​van je kolonie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: