Home Gadgets HyperX onthult ‘s werelds eerste infrarood gesynchroniseerde DDR4 RGB geheugen

HyperX onthult ‘s werelds eerste infrarood gesynchroniseerde DDR4 RGB geheugen

by Mark van Truijen

 HyperX®, onderdeel van Kingston® Technology Company, Inc., kondigt vandaag de HyperX® Predator DDR4 RGB aan, de eerste geheugenmodule met gesynchroniseerde RGB-verlichting door middel van infrarood (IR) technologie. HyperX heeft een IR-communicatiekanaal in iedere geheugenmodule ontworpen, waarmee meerdere apparaten LED verlichting kunnen synchroniseren wat zorgt voor een uitzonderlijk kleur- en patronendisplay. Rechtstreeks aangestuurd vanuit het moederbord zorgt deze technologie voor een verbeterende visuele ervaring van het RGB-geheugen voor gamen, het overklokken van computers en DIY systemen. Zie hier de video over de HyperX Predator DDR4 RGB. 

“HyperX is al 15 jaar toonaangevend op het gebied van geheugen en overklokken en is enorm verheugd om deze unieke RGB geheugeninnovatie te presenteren op CES 2018 en op de markt te brengen”, zegt Niels Burnet, Business Development Manager, HyperX. “Het synchroniseren van HyperX Predator DDR4 RGB door middel van IR-technologie is een nieuwe manier om RGB-verlichting te ervaren op een computer en maakt het voor gamers en overklokkers mogelijk om het spel nog verder te personaliseren.”

Naast de door IR gesynchroniseerde RGB-lichtcontrole ondersteunt de Predator DDR4 RGB-module meerdere lichtprofielen wanneer ze, met gebruik van RGB control software, in verbinding staan met het moederbord. HyperX werkt samen met moederbord-partners om het geheugen van de HyperX Predator DDR4 RGB te testen en te kwalificeren aan de hand van control software, inclusief ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion en MSI Mysic Light Sync. Daarnaast voegen chassisleveranciers, zoals In-Win, ook functies toe om RGB-verlichting en -controle te ondersteunen.

HyperX demonstreert het nieuwe lichtmanagement en de uitgebreide kleuren- en patronendisplay functies van de Predator DDR4 RGB tijdens CES, dat van 8 januari 2018 tot en met 11 januari 2018 plaatsvindt in Las Vegas in het Venetian Hotel, Suite #30-335. HyperX presenteert tevens een uitgebreide lijn van gaming apparatuur:

  • HyperX Cloud FlightTM: HyperX’ eerste draadloze gaming headset met een batterijlevensduur tot 30 uur1, de langste levensduur van batterijen in de gaming industrie.
  • HyperX™ Alloy Elite RGBTM: Het eerste volledig uitgeruste RGB mechanische gaming toetsenbord van HyperX. Personaliseer je toetsenbord of individuele toetsen door simpelweg gebruik te maken van de HyperX NGenuity® software.
  • HyperX Pulsefire SurgeTM: De eerste HyperX RGB-muis met dynamische 360° RGB-lichteffecten. De Pulsefire Surge gebruikt een Pixart 3389 sensor met ondersteuning tot maximaal 16.000 DPI.

Beschikbaarheid
The Predator RGB Memory wordt verwacht in Q2. Aanvullende informatie wat betreft prijzen, geheugencomptabiliteit en kit configuraties is op korte termijn beschikbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x