That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Hulk Hogan wordt uit WWE2k16 gehaald

Gisteren stond het internet er vol van, het ontslag van Hulk Hogan bij de WWE. Een 2K representative heeft tegenover Polygon nu ook verklaard dat Hogan uit WWE2k16 gehaald zal worden.

Hulk Hogan is gister ontslagen vanwege racistische opmerkingen die hij gemaakt zou hebben in 2012. Hij zou hier herhaaldelijk, op negatieve wijze, het N woord gebruikt hebben. Een representative van 2K heeft hierop dan ook gezegd:

“We are highly respectful of the way that our partners choose to run their business and manage our partnerships accordingly,” the spokesperson said. “We can confirm that Hulk Hogan will not appear in WWE 2K16.”

Asked about whether 2K Sports plans to remove Hogan from any previous WWE video games, the representative called it a “fair question,” but said 2K Sports has “no other comments at this time.”

Vorig jaar was Hogan nog in WWE2k15 en heeft hij zelfs een special edition gekregen, waarvan er maar 20.000 waren gemaakt. Waarschijnlijk zal de waarde van deze editie dan ook omhoog gaan, door deze gebeurtenissen.

WWE2k16 komt uit op 30 oktober voor de Playstation 4, Xbox One, Playstation 3 en Xbox 360

2 comments
  1. Ik vind het het raar dat ze hem nu pas aanpakken voor iets wat hij in 2012 dat is onderhand 3 jaar geleden zou hebben gezegt. Ze handen hem toe meteen moeten aan pakken. Maar je weet hoe amerikanen zijn als je daar erg beroemd bent of veel macht hebt daar en ze moeten je niet. Dan gaan ze soms zoeken naar iets waar ze je mee kunnen pakken. het zou mij niets verbazen dat dit hier ook weer het geval is. Want ik vind het zeer vreemd dat ze nu in eens dat dat van die racistische opmerkingen naar buiten brengen.

    Jeroen on juli 26 |
    • In 2012 was deze comment van Hogan nog niet bekend. Nu komt het langzamerhand naar buiten, er waren vermoedens destijd, maar geen concrete bewijzen. Die zijn er nu wel. Het is logisch dat een bedrijf als WWE niet achter zulke opmerkingen staat, het is een beursgenoteerd bedrijf en het kan alleen maar verlies geven als je zo iemand in dienst had (WWE heeft eergisteren ook 50 miljoen verloren op de beurs).

      Hogan heeft iets stoms gedaan en daar boet die nu voor, het is een logische reactie van de WWE.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE