Home Gadgets Huawei Nexus 6P wint Tech Award van Nu.nl en Kieskeurig

Huawei Nexus 6P wint Tech Award van Nu.nl en Kieskeurig

by Mark van Truijen

Huawei heeft de Tech Award ‘beste smartphone’ van Nu.nl en Kieskeurig gewonnen voor de Nexus 6P. Richard de Borst, directeur Consumer Business Group Nederland bij Huawei: “We zijn erg blij met de award voor deze premium telefoon. De afgelopen jaren hebben we grote stappen gezet op de West-Europese markt. De samenwerking met Google, die wij zeer waarderen, is daar één van. De ‘Tech Award’ van het gezaghebbende Nu.nl en Kieskeurig is een kroon op ons werk.”

In totaal waren er dertig producten in zes categorieën genomineerd. Om tot de uitslag te komen, heeft de jury de dertig reviews van NU.nl gecombineerd met de in totaal 4.204 reviews van consumenten op Kieskeurig.nl. Het product met de hoogste gemiddelde score binnen elke categorie krijgt een Tech Award. Op Nu.nl krijgt de Nexus 6P viereneenhalf van de vijf sterren. Op Kieskeurig.nl is het toestel goed voor een rating van 9,5 op een schaal van 1 tot en met 10.

Eerder dit jaar rapporteerde de Huawei Consumer Business Group al een recordomzet van 20 miljard dollar in 2015, een stijging van bijna 70 procent ten opzichte van 2014. Het bedrijf verscheepte het afgelopen jaar meer dan 108 miljoen smartphones. Daarmee heeft Huawei zich gevestigd in de wereldwijde top drie van smartphoneproducenten.<

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: