Home Gaming LEGO Marvel’s Avengers vanaf vandaag verkrijgbaar

LEGO Marvel’s Avengers vanaf vandaag verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO® Group en Marvel Entertainment kondigen vandaag de release aan van LEGO® Marvel’s Avengers. Dit gloednieuwe superhelden-avontuur boordevol actie biedt spelers de mogelijkheid om de meest fantastische momenten van het Marvel Cinematic Universe uit zes Marvel Studios films opnieuw te beleven, alsmede de klassieke Avengers personages en content van de veelgeprezen Marvel Comics te ervaren. LEGOMarvel’s Avengers, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, is vanaf nu verkrijgbaar voor de PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen, het PlayStation®Vita handheld entertainment systeem, Xbox One, Xbox 360, het Wii UTM systeem van Nintendo, de Nintendo 3DSTM familiesysteem en PC.

LEGO Marvel’s Avengers is de eerste videogame die verhaallijnen van de succesvolle film Marvel’sThe Avengers en het populaire vervolg Marvel’s Avengers: Age of Ultron bevat. Daarnaast bevat de game speelbare content gebaseerd op Marvel Studios blockbusters, waaronder Marvel’s Captain America: The First Avenger, Marvel’s Iron Man 3, Marvel’s Thor: The Dark World en Marvel’sCaptain America: The Winter Soldier.

“LEGO Marvel’s Avengers viert de spannende wereld van Avengers zoals alleen een LEGO game dat kan,”  LEGOMarvelsAvengersNYC.jpgaldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Spelers van alle leeftijden kunnen hun favoriete Marvel momenten op een compleet nieuwe manier ervaren middels zes verschillende blockbuster films uit het Marvel Cinematic Universe en een ongelofelijke hoeveelheid klassieke Avengers personages en content uit de befaamde Marvel Comics, allen met onze unieke LEGO stijl en humor. Het is een epische combinatie voor trouwe en nieuwe fans.”

“Zowel de merken LEGO als Marvel spreken fans van alle leeftijden aan via verschillende retail, media en interactieve kanalen,” aldus Peter Phillips, EVP/GM, Interactive & Digital Distribution, Marvel Entertainment. “Met het ongelofelijke succes van LEGO Marvel Super Heroes was het een logische stap om ons te richten op de Marvel Cinematic Universe personages en verhalen in LEGOMarvel’s Avengers.”

In LEGO Marvel’s Avengers kunnen spelers als meer dan 200 personages spelen, met meer dan 100 personages die nooit eerder in een LEGO videogame te zien zijn geweest. Voor de eerste keer kunnen spelers ongelofelijke Avengers Team-Up Moves uitvoeren, wat resulteert in bijzondere combinaties, door het gebruik van belangrijke Avengers personages, waaronder Black Widow, Captain America, Hawkeye, Hulk, Thor en Iron Man.

LEGO Marvel’s Avengers bevat ook een unieke kijk op open wereld gameplay. Er zijn acht verschillende omgevingen om te ontdekken in de Marvel Cinematic Universe, waaronder de uitgestrekte straten van Marvel’s New York, Asgard, Barton’s Farm, Malibu, the S.H.I.E.L.D. Base Exterior, Sokovia, Zuid-Afrika en Washington D.C. Spelers kunnen zich vrij bewegen in deze open werelden door gebruik te maken van gloednieuwe gameplay mechanieken die ervoor zorgen dat de Hulk van enorme wolkenkrabbers kan springen, Quicksilver snel over water kan rennen of het zelfs mogelijk maken om te spelen als gigantische personages zoals de beangstigende Fing Fang Foom, die net zo groot kan worden als de meest hoge gebouwen. De open wereld Manhattan is voor het eerst ook beschikbaar op handheld consoles, zodat fans altijd en overal van de uitgestrekte betonnen jungle kunnen genieten.

 LEGO Marvel's Avengers_PS4_Packshot_3D.jpgFans kunnen ook genieten van DLC packs gebaseerd op de binnenkort te verschijnen Marvel Studios film Marvel’sCaptain America: Civil War en de recent verschenen Marvel’s Ant-Man. Beiden zijn voor een bepaalde tijd exclusief gratis beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 3 spelers. Marvel’s Captain America: Civil WarDLC pack is vanaf vandaag verkrijgbaar en de Marvel’s Ant-Man DLC pack verschijnt dit voorjaar.

LEGO Marvel’s Avengers heeft een PEGI-rating van 7 jaar en is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One voor de verkoopadviesprijs van € 59,99, PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U voor € 49,99 en PlayStation Vita, Nintendo 3DS en PC voor € 29,99.

Bezoek voor meer informatie:
Facebook: https://www.facebook.com/LEGOMarvelVideoGame
Twitter: https://twitter.com/LEGOMarvelGame
Instagram: https://www.instagram.com/LEGOMarvelGame
YouTube: https://www.youtube.com/user/LEGOMarvelVideoGame

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x