That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets

Huawei introduceert AppGallery en lanceert Face Unlock voor P smart

Huawei heeft de Huawei AppGallery gelanceerd op de P20 serie en maakt deze beschikbaar voor alle Huawei smartphones. De verzamelplaats voor apps biedt consumenten een gebruiks- en familievriendelijke app store die speciaal is ontworpen om hoogwaardige content, apps en consumentenvoordelen te bieden aan Huawei gebruikers.

Huawei breidt daarnaast de uitrol van de Face Unlock-functie verder uit naar de P smart. Met deze functie kunnen gebruikers hun smartphone ontgrendelen via gezichtsherkenning. Met de uitrol van Face Unlock technologie naar alle P smart gebruikers is Huawei de eerste smartphone maker die deze technologie beschikbaar maakt in dit prijssegment.

Huawei AppGallery

De AppGallery wordt geïnstalleerd op alle nieuwe Huawei telefoons en is al te vinden op onlangs gelanceerde Huawei P20 serie. In de loop van het tweede kwartaal van dit jaar zal de AppGallery ook op eerdere modellen beschikbaar zijn. In de tussentijd kunnen consumenten de AppGallery al handmatig downloaden.

 

Richard de Borst, Directeur Nederland van Huawei Consumer Business Group: “Huawei’s AppGallery biedt een nieuwe standaard binnen het Europese Android app ecosysteem. In de ontwikkeling van de AppGallery hebben wij de belangrijkste voordelen en eigenschappen meegenomen die mobiele diensten behoren te bieden. Dit stelt Huawei in staat om de beste content uit de internationale developer community te bieden aan onze miljoenen Huawei gebruikers wereldwijd.”

AppGallery is Huawei’s officiële app distributieplatform en stelt gebruikers in staat om apps te downloaden, zoeken, managen en delen. De AppGallery is in China, met meer dan 160 miljoen maandelijkse gebruikers, zeer populair. Vanaf nu kunnen Huawei gebruikers over de hele wereld de AppGallery ervaren door EMUI te updaten naar de laatste versie. De apps op het platform zijn gesorteerd binnen 18 categoriëen, waaronder games, shopping, food en reizen.

Naast de rijke content en de handige functionaliteiten, heeft de AppGallery een vierlaagse veiligheidscheck die in lijn is met de laatste veiligheidsstandaarden. Bovendien voldoet het aan de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) wetgeving en is de privacy van de gebruikers gewaarborgd.

Consumenten kunnen de AppGallery al handmatig downloaden via www.Huaweimobileservices.com

Face Unlock op P smart

De uitrol van de update voor de P smart waarmee Face Unlock beschikbaar komt, is in volle vaart bezig. Eind deze week kunnen hebben bijna alle P smart gebruikers in Nederland deze feature beschikbaar. Face Unlock laat gebruikers hun smartphone ontgrendelen door gezichtsherkenning via de camera aan de voorkant van het toestel. Face Unlock biedt twee mogelijkheden om het scherm te ontgrendelen: de ‘swipe to unlock’- en de ‘direct unlock’-functie. Beiden worden geactiveerd door op de aanknop te drukken. Bij ‘direct unlock’ ontgrendelt de P smart direct na gezichtsherkenning en kan de gebruiker meteen aan de slag. Voor iedereen die gebruik maakt van schermnotificaties, zoals bij WhatsApp, heeft de P smart daarnaast ‘swipe to unlock’. Deze functie laat schermnotificaties enkel zien na gezichtsherkenning en maakt deze onzichtbaar voor niet geverifieerde gebruikers. De herkende gebruiker kan daarna swipen om de smartphone volledig te ontgrendelen.