That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Nintendo Switch, PC, PS3, PS4, Trailer, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Launchtrailer LEGO Marvel Super Heroes 2 Infinity War DLC-pakket

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van het Marvel Avengers: Infinity War-karakter- en levelpakket, de nieuwe DLC voor LEGO® Marvel Super Heroes 2. Het pakket, verkrijgbaar voor € 2,99, voegt een level en personages uit de stripverhalen toe, ter gelegenheid van de nieuwe film van Marvel Studios Avengers: Infinity War, die vanaf 27 april in de bioscopen te zien is.

      LMSH2_InfinityWar_DLC_Banner_NL_1524062492.pngIn dit level vol actie kun je Thanos, een van de gevaarlijkste superschurken uit het Marvel-universum, en zijn genadeloze leger besturen. De Mad Titan en de Children of Thanos zijn Attilan binnengevallen om het op te nemen tegen Black Bolt en de Inhumans in een gloednieuw en origineel gamelevel. De dreigende groep moet in teamverband de verschillende levels van Attilan voltooien om de troon van Black Bolt te bereiken. De nieuwe vrij te spelen personages Thanos, Corvus Glaive, Cull Obsidian, Proxima Midnight, Ebony Maw, Hulkbuster 2.0, en Groot (Avengers: Infinity War) worden aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van de basisgame toegevoegd.

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is een gloednieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO® Marvel Super Heroes. Deze originele vertakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert je naar een kosmische strijd op talloze tijdloze Marvel-locaties in de fantastische open wereld van Chronopolis. De game zit boordevol kenmerkende LEGO®-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

Marvel’s Avengers: Infinity War karakter- en levelpakket DLC is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, welke zes levelpakketten en vier personagepakketten bevat, inclusief alle eerder uitgegeven content van Marvel’s Guardians of the Galaxy: Vol. 2 karakter- en levelpakket, Marvel’s Black Panther karakterpakket en Cloak en Dagger en deKampioenen karakterpakketGeen tijd meer karakterpakket en Agenten van Atlas (Avengers Forever) karakterpakket. De Season Pass is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 14,99 of als onderdeel van de LEGO® Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition. Deze bevat het basisspel, toegang tot het Klassieke Guardians of the Galaxy karakterpakket en een exclusief Giant-Man LEGO®-minifiguurtje (minifiguurtje alleen inbegrepen bij de fysieke versie van de Deluxe Edition).

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch, en Windows PC.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE