Home Gadgets Huawei en Philips Lighting sluiten samenwerkingsverband voor Connected Lighting

Huawei en Philips Lighting sluiten samenwerkingsverband voor Connected Lighting

by Mark van Truijen

Huawei en Philips Lighting sluiten samenwerkingsverband om het Philips Hue thuisverlichtingsysteem compatibel te maken met andere smart apparatuur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Huawei OceanConnect Internet of Things (IoT) platform.

Klanten die gebruik maken van het Huawei IoT platform zullen in staat zijn om hun eindgebruikers een gecertificeerde gebruikerservaring met volledige controle over de Philips Hue verlichting aan te bieden. Middels het platform kan het Philips Hue verlichtingsysteem naadloos functioneren met andere aangesloten apparaten, systemen en applicaties.

“De groei van IoT is fundamenteel gebaseerd op de potentie dat apparaten en apps feilloos kunnen communiceren met elkaar. De OceanConnect is het ideale platform voor harmonisatie. Onze samenwerking met Philips Lighting loopt voorop aan de ontwikkelingen voor Smart Home interoperabiliteit”, zegt Ma Haixu, Huawei Cloud Core Network Product Line Director.

Sridhar Kumaraswamy, Business Leader Home Systems bij Philips Lighting zegt: “Verlichting is een van de top twee meest gewilde toepassingen voor Smart Home. Deze nieuwe samenwerking met Huawei brengt wereldleiders in IoT netwerken en Connected Lighting samen. Het opent de deur voor meer Smart Home samenwerkingen met Philips Hue en breidt het bereik van onze verlichting in de groeiende connected home markt.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x