Home Gaming Horizon Zero Dawn is uitgesteld tot 2017 + Nieuwe Trailer

Horizon Zero Dawn is uitgesteld tot 2017 + Nieuwe Trailer

by Sven

Guerrilla Games heeft eindelijk aangekondigd dat Horizon Zero Dawn niet het daglicht zal zien in 2016. De game is uitgesteld tot 2017 en zal rond februari/maart uitkomen. Dit zal ten goede komen van de kwaliteit van de game zegt Guerrilla Games.

Guerrilla Games heeft wel een paar goedmakertjes gegeven aan de community voor het uitstel. Zo kun je hierboven de nieuwste trailer zien van Horizon Zero Dawn waar wij prachtige beelden zien en meer informatie krijgen omtrent het verhaal. Ook is de Collectors Edition en de Limited Edition bekend gemaakt voor Horizion Zero Dawn en wat daar allemaal inzit kan je bekijken op de afbeeldingen hieronder.

Vinden jullie het heel erg dat de game is uitgesteld? Laat het ons weten in de comments!

Limited Edition Horizon Zero Dawn

Collectors Edition Horizon Zero Dawn

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
donnydutchman
7 jaren geleden

deze game ziet er erg mooi uit.
en de karakters en motieven lijken me ook wel eg sterk. maar ik snap alleen niet waarom die dieren allemaal robots zijn?? wat is het doel daarvan. en waar jagen ze op en waarom leven sommige in groepen? daarnaast zijn er ook jonge dieren te zien. worden die geboren of gemaakt? allemaal heel vaag.
de game heeft erg veel potentie. maar ze zullen wel met een goed excuus/verhaal moeten komen om die monsters te verklaren, en waarom ze zo leven alsof het echte dieren zijn. en door wie en waarom ze gemaakt/onderhouden worden. de game staat of valt daarbij voor mij.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x