Home Gaming Anno 2205 Big Five Pack nu gratis beschikbaar

Anno 2205 Big Five Pack nu gratis beschikbaar

by Sven

Vanaf vandaag is het Big Five Pack voor Anno 2205 gratis te downloaden voor alle spelers. De DLC brengt tal van nieuwe mogelijkheden en updates met zich mee.

Het Big Five Pack introduceert Economic Warfare. Spelers moeten strijden voor onder andere aandelen van de vijf succesvolste corporaties, de zogenaamde Big Five. Ook een nieuwe eenheid maakt zijn intrede: invloed. Zo kunnen spelers spionnen op pad sturen om de competitie voor te zijn. Spelers kunnen uiteindelijk verschillende bonussen verdienen met het overnemen van de Big Five en het domineren van de beurs, inclusief een nieuw openbaar gebouw: de beursvloer.

Naast Economic Warfare brengt het Big Five Pack meer nieuwe mogelijkheden naar Anno 2205, bijvoorbeeld de sectoreffecten. Deze kunnen permanent of tijdelijk een positief of negatief effect hebben op de sectoren van de speler. Daarnaast is ook de quick view modus voor gebouwen uitgebreid en verbeterd en liggen er tal van nieuwe ornamenten op je te wachten.

Op 20 juli geeft de Anno 2205 Orbit DLC spelers de mogelijkheid om hun eigen modulaire ruimtestation te bouwen. Dit gaat gepaard met een gloednieuw wetenschap- en onderzoeksysteem om verschillende gedeeltes van je corporatie te upgraden. Orbit is onderdeel van de Anno 2205 Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar.

Anno 2205 wordt ontwikkeld door Blue Byte, een Ubisoft studio, en is nu verkrijgbaar.

Voor meer informatie over Anno 2205, bezoek je annogame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x