Home Gadgets Hoogwaardige kwaliteit en innovatieve Philips full HD-tv’s voor elk budget

Hoogwaardige kwaliteit en innovatieve Philips full HD-tv’s voor elk budget

by Mark van Truijen

Het tv-portfolio van Philips voor 2016 voorziet in een brede selectie full HD-modellen, met schermafmetingen die variëren van 61 cm (24”) tot 124 cm (49”). De nieuwe 4000- en 5000-series zijn uitgerust met voorzieningen die voorheen alleen in het hogere segment werden aangetroffen en laten zien dat goede kwaliteit, modern design, innovatie en Android TV ook binnen een bescheiden budget passen. De nieuwe Philips 4101, 5211 en 5501 zijn vanaf het tweede kwartaal van 2016 leverbaar.

Philips 5211 – moderne styling en een unieke luidsprekervoet
De Philips 5211 laat een nieuw concept zien, gericht op beeld én geluid. De modern en eerlijk vormgegeven full HD-tv heeft een geïntegreerde Bluetooth-speaker in de voet met een vermogen van 16 W. De speaker kan het geluid van de tv zelf weergeven, maar ook dat van iedere smartphone, tablet of computer met Bluetooth.

De Philips 5211 heeft een bescheiden schermgrootte van 61 cm (24″) en kan dienen als tv, monitor én geluidssysteem, waardoor het toestel zeer geschikt is voor de woonkamer, keuken, slaapkamer of studeerkamer.

Philips 5501 – Android-functionaliteit op een mainstream-tv
De Philips 5501 Android TV is geknipt voor iedereen die op zoek is naar full HD-design én performance. De 5501, voorzien van de nieuwste versie van Android TV, combineert de kracht van het Philips dual-core Smart TV-platform met de veelzijdigheid van de voor tv geoptimaliseerde apps en online games uit de Google Play Store. De elegant vormgegeven 5501 is uitgerust met een krachtige Pixel Plus HD Engine, voor mooie full HD-beelden.

Philips 4101 – goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
De Philips 4101 produceert levensechte beelden vanuit elke bron, dankzij Digital Crystal Clear. Deze technologie zorgt voor scherpe, gedetailleerde HD-beelden met natuurlijke kleuren, een prima contrast en vloeiende bewegingen. Alle modellen uit de Philips 4101-serie zijn voorzien van meerdere interfaces en poorten, zodat er eenvoudig andere apparaten kunnen worden aangesloten. Het aantrekkelijke ontwerp met smalle, zwarte omlijsting rust op een tweeledige schuine voet.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x