Home Gaming Homo Machina, Type:Rider en Vandals komen 25 April naar Switch

Homo Machina, Type:Rider en Vandals komen 25 April naar Switch

by Jos Vis

Vandals is een turn-based puzzelspel waarmee spelers street art kunnen ontdekken, hun eigen artwork kunnen maken en de autoriteiten kunnen ontwijken. Onderweg zullen spelers de evolutie van straatkunst ontdekken door middel van 40 real-life, iconische straatartiesten, en leren hoe ze de stedelijke cultuur hebben beïnvloed in de iconische straatkunststeden Parijs, New York, Berlijn, Tokio en Sao Paulo. De Switch-versie introduceert een opwindende nieuwe functie, de mogelijkheid om verf te spuiten met de Joy-Cons.

Type: Rider is een adventure-puzzelspel waarmee spelers de geschiedenis en geheimen van lettertypen en personages kunnen ontdekken. Spelers moeten twee stippen door de eeuwen heen leiden van typografische stijlen en technieken, van de rotsschilderingen uit de prehistorie tot de lettertypen die we tegenwoordig gebruiken. Type: Rider neemt spelers mee door verschillende niveaus, verzamelt letters van het alfabet en lost raadsels op in een boeiende muzikale en visuele omgeving.

Homo Machina nodigt spelers uit om in het menselijk lichaam te kijken, gezien door de unieke esthetische lens van het werk van Fritz Kahn. Gameplay is eenvoudig en intuïtief, waarbij de speler de medewerkers op het scherm instrueert om de vele en gevarieerde functies van het menselijk lichaam te overzien – van eten en ademhalen tot het beheersen van emoties en het bewaken van het zenuwstelsel. De game illustreert, met charismatische illustraties en animaties, poëtische vertelling en opbeurende muziek, de schoonheid van Kahn’s blijvende beeldspraak.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: