Home Gaming 650000 spelers in één weekend voor Hopoo Games’ Risk of Rain 2

650000 spelers in één weekend voor Hopoo Games’ Risk of Rain 2

by Jos Vis

Aangekondigd en uitgebracht voor early access op Gearbox’s PAX East Main Theatre Show, probeert Risk of Rain 2 weer een succes te worden voor Hopoo Games voor ontwikkelaars. Het vervolg op de geliefde indie-hit is klaar om tegen het einde van het weekend een half miljoen exemplaren te verkopen en verwelkomt bijna 650.000 spelers aan de community dankzij de eerste BOGO-uitverkoop van het spel. Een deel van die verkoop had ongeveer 150.000 spelers de mogelijkheid om een ​​andere vriend mee te nemen naar de groeiende Risk of Rain-gemeenschap.

In een blogbericht van de ontwikkelaars richtte het Hopoo Games-team zich op de eerste ontvangst van de titel. “Ik wilde alleen maar zeggen van het hele team hoe absoluut gevloerd we zijn met de receptie tot nu toe,” deelde Duncan Drummond, mede-oprichter van Hopoo Games. “Ik hoopte persoonlijk op iets dat minstens de helft van het originele spel zou matchen: blijkbaar doen we het VEEL beter. Het is absoluut onwerkelijk – nogmaals bedankt. “Het Discord-kanaal van de game heeft meer dan 30.000 leden bereikt, een van de bronnen waarnaar ze luisteren voor feedback van de community.

Nu de eerste patch de eerste communityfeedback heeft aangepakt, richten ze nu hun aandacht op het afstemmen op de vroege toegangsweg. Het plan is om meer content (personages, podia, eindbazen en items) te leveren en ervoor te zorgen dat het spel super gepolijst is tegen de tijd dat het officieel wordt gelanceerd. Dit omvat extra gamefuncties, platforms en lokalisatie, geleverd als een mix van grotere inhoudsupdates afgewisseld met patches en hotfixes. De cadans en inhoud van deze updates worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Het vervolg op de geliefde indiehit die meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht, Risk of Rain 2 brengt 3D-graphics en third-person shooter-mechanica naar de franchise, terwijl de klassieke coöp rogue-achtige gameplay-fans dol zijn op het origineel. Hopoo Games werkt samen met mede-coöperatieve shooter-nerds, Gearbox Publishing, om van Risk of Rain 2 het beste spel in zijn soort te maken.

“We zijn er vrij zeker van dat Paul en Duncan bij Hopoo Games hunkeren om het te verpletteren,” zegt Steve Gibson, hoofd Gearbox Publishing, onironisch. “Een toevalstreffer van een familielid bij PAX is veranderd in een ontwikkelaar / publisher-wedstrijd waarvan we ons niet kunnen voorstellen beter te zijn. We zijn blij dat Gearbox Publishing meer ogen kan wekken voor Hopoo’s meesterlijke nieuwe inzending voor het roguelike-genre. Gearbox Publishing zal er alles aan doen om Hopoo te helpen om Risk of Rain 2 naar zoveel mogelijk spelers te brengen. “

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x