Home GadgetsDomotica Homey weer volledig uit voorraad leverbaar

Homey weer volledig uit voorraad leverbaar

by Mark van Truijen

De afgelopen maanden was het vrij lastig om Homey in huis te halen. Vanaf vandaag is Homey weer uit voorraad leverbaar bij alle 250 verkooppunten in Nederland, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Na een korte periode van gelimiteerde beschikbaarheid, is de productie opgeschroefd en zijn alle bestellingen uitgeleverd.

Iedereen uitverkocht

De vraag voor Homey is tijdens de afgelopen maanden enorm toegenomen. Met als resultaat dat alle verkooppunten uitverkocht waren, zowel online als offline. Terwijl het hartstikke goed om te zien is dat zoveel mensen Homey willen, was deze enorme toename in vraag niet te voorspellen.

Homey wordt geproduceerd in Nederland, waardoor communicatie met onze productiepartners snel verloopt. Dit heeft een grote rol gespeeld in de snelheid waarmee de productie wordt opgeschaald en nieuwe voorraad beschikbaar kwam. Daarnaast, door dit in Nederland te doen, kan er gegarandeerd worden dat Homey volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden wordt geproduceerd.

Toegevoegde integraties

Deze explosieve groei in de vraag naar Homey is te verklaren door verschillende factoren. Waaronder die van een snel groeiende smart home-markt. Maar dat is niet het enige. Het afgelopen half jaar is er met Homey hard aan de weg getimmerd op het gebied van functionaliteit en integraties. Hierdoor is Homey steeds verder uitgegroeid tot het krachtigste en meest veelzijdige Smart Home platform. Daarnaast is het ook nog eens eenvoudig te gebruiken.

Een andere belangrijke factor is de productlancering van Homey in Scandinavië. Deze viel precies samen met het moment waarop de populaire IKEA Trådfri lampen aan Homey werden toegevoegd. Een sterke combinatie, en natuurlijk al helemaal in Zweden.

athom homey is back in stock

Homey fans

Na enkele maanden hard werken is Homey weer uit voorraad leverbaar. We hebben er alles aan gedaan om zo snel mogelijk voorraad te produceren. Dit bleek nog best een uitdaging, want de bestellingen bleven doorlopen.

Homey wordt onder andere verkocht bij Mediamarkt, Ivizi, Coolblue, Beaumotica, ROBBshop, XAT, WiFiMedia, Amazon, Vesternet, Kjell&Company, Webhallen, m.nu, smart-telematik, proshop en bij lokale installateurs en winkels. Natuurlijk is de Talks with Homey Store ook voorzien van een goede voorraad Homeys! Iedereen kan Homey weer bij zijn favoriete winkel vinden en binnen een dag zijn huis een upgrade geven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x