Home Gaming Homeworld 3 ontvangt een nieuwe trailer voor het verhaal van de franchise

Homeworld 3 ontvangt een nieuwe trailer voor het verhaal van de franchise

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Blackbird Interactive heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor zijn aankomende ruimtegebaseerde realtime strategiegame Homeworld 3. Deze keer geeft de trailer ons een kijkje in de geschiedenis van het Homeworld-universum, waarbij in het proces een snelle geschiedenisles wordt gegeven. Bekijk het hieronder.

De trailer neemt ons mee door enkele van de gebeurtenissen van de vorige Homeworld-titels, inclusief de op het land gebaseerde spin-off Homeworld: Deserts of Kharak. Het verhaal begint met de Kushan die duizenden jaren over hulpbronnen vechten voordat Rachel S’Jet iets zou ontdekken dat diep onder het zand begraven ligt.

Dit stuwt de Kushan de ruimtevaart in terwijl ze een groot Moederschip bouwen dat 600.000 Kushan naar Hiigara zou vervoeren, wat ons brengt naar de gebeurtenissen van het eerste Homeworld-spel. De trailer gaat ook in op de beproevingen en tegenslagen waarmee de overlevende Kushan te maken krijgen, inclusief de allianties die ze zouden smeden met de Bentusi, en de oorlogen die ze zouden voeren tegen het Taiidan-rijk en de Vaygr.

Homeworld 3 staat gepland voor release op 13 mei en komt naar de PC. Het spel zal ook een op roguelike geïnspireerde spelmodus bevatten, genaamd War Games, die in februari een demo kreeg.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x