Home Gaming Fallout 76 is deze week gratis

Fallout 76 is deze week gratis

by Mark van Truijen

Ter ere van de release van de Fallout TV-serie heeft Bethesda aangekondigd dat Fallout 76 de hele week gratis te proberen is voor spelers. De gratis week voor Fallout 76 begon gisteren en gaat door tot 18 april, en is beschikbaar op PC (via Steam), PlayStation en Xbox.

Naast een gratis proefweek krijgt Fallout 76 ook kortingen op alle platforms, beschikbaar met ongeveer 80 procent korting voor de standaardeditie, en 67 procent korting voor de Deluxe Edition. De Deluxe Edition van Fallout 76 bevat extra’s in de vorm van de High Stakes-bundel, die onder andere de Civic Duty Power Armor bevat.

Fallout 76 staat gepland om dit jaar een heleboel nieuwe content te krijgen. Bethesda onthulde de roadmap van het spel voor 2024 al in december 2023, en enkele van de nieuwe content die naar het spel komt, omvat een uitbreiding van de kaart van het spel die het beboste hartland van Shenandoah aan het spel toevoegt.

Er zullen ook toevoegingen zijn aan de Atlantic City Expedition, evenals een nieuwe missie die spelers tegen de Jersey Devil zal zetten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x