Home Gaming Homefront: The Revolution Story Trailer Onthuld E-mail van Deep Silver Benelux: Homefront: The Revolution Story Trailer Onthuld

Homefront: The Revolution Story Trailer Onthuld E-mail van Deep Silver Benelux: Homefront: The Revolution Story Trailer Onthuld

by Mark van Truijen

Maak kennis met de leiders van de Philadelphia Resistance tijdens onze onthulling van het aangrijpende verhaal van Homefront: The Revolution.

Als de groene rekruut Ethan Brady stort je je in een wanhopige strijd voor vrijheid. Met het verzet probeer je de enige man te redden die het volk kan inspireren in opstand te komen:  Benjamin Walker, de ‘Voice of Freedom’ zelve.

Hoe ver gaat het verzet om hun doelen te bereiken… en zijn de middelen die ze daarbij gebruiken te rechtvaardigen?

Homefronts duistere en grimmige verhaal komt hard binnen in de 30 uur durende singleplayer campaign die is verweven met state-of-the-art acteerwerk.

Pre-order de game vandaag en ontvang het Revolutionary Spirit-pakket!

Homefront: The Revolution is vanaf 20 mei verkrijgbaar voor Xbox One, het alles-in-één game en -entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation 4 en Windows PC.

Native Mac en Linux versies zijn ook in ontwikkeling.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over Homefront: The Revolutionvolg je ons op Twitter en Instagram via @HomefrontGame en op Facebook viaFacebook.com/HomefrontGame.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x