2K en Firaxis Games zijn verheugd om de 25ste verjaardag van de Civilization serie te vieren met het aankondigen van Sid Meier’s Civilization® VI, het nieuwste deel van de bekroonde turn-based strategie franchise die op dit moment in ontwikkeling is voor PC. Sid Meier’s Civilization VI biedt spelers nieuwe manieren om te communiceren met hun wereld, hun rijk uit te breiden over de kaart, vooruitgang te brengen in hun cultuur en concurreren tegen de grootste leiders uit de geschiedenis om een beschaving op te bouwen die de tand des tijds moet doorstaan.

“Sid Meier’s Civilization games hebben een reputatie voor het definiëren van het 4X gaming genre van de afgelopen 25 jaar”, aldus Christoph Hartmann, president van 2K. “We kunnen niet denken aan een betere manier om het zilveren jubileum van onze langstlopende franchise te vieren dan de lancering van het langverwachte Sid Meier’s Civilization VI. De meest gedetailleerde, mooiste en meest complete ervaring ooit in een Civilization game.”

Sid Meier’s Civilization VI is een nieuwe mijlpaal in de Civilization franchise, die meer dan 34 miljoen exemplaren wereldwijd heeft verkocht en het gaming landschap heeft veranderd door het strategie genre naar onbekende hoogte te brengen. In Sid Meier’s Civilization VI kunnen steden fysiek uitgebreid worden over de kaart om nieuwe diepe strategische lagen te creëren, actief onderzoek in technologie en cultuur ontgrendelen nieuwe potentiële manieren om te spelen. De grote verscheidenheid aan leiders zullen hun eigen agenda op basis van hun historische karaktereigenschappen voort zetten als spelers racen om de overwinning te behalen op de manier zoals zij willen spelen.

Sid Meier’s Civilization VI bouwt voort op de stevige fundering van de Civilization franchise en we hebben veel nieuwe spannende elementen toegevoegd,” aldus Ed Beach, lead designer bij Firaxis Games. “De visuele presentatie van het spel is geïnspireerd door de kaarten en instrumenten van de Age of Exploration en we hebben een aantal belangrijke gameplay veranderingen gemaakt zoals uitgestrekte steden en actief onderzoek wat Sid Meier’s Civilization VI een geheel unieke ervaring maakt. Dit terwijl wij ook trouw zijn gebleven aan wat de Civilization serie zo speciaal maakt. “

Key features van Sid Meier’s Civilization VI  bevatten:

·         GROEIENDE RIJKEN: Zie hoe de wonderen van je rijkdom zich verspreiden over de kaart als nooit tevoren. Iedere stad neemt meerdere tegels in beslag zodat je al je steden aan kan passen aan de voordelen van het terrein.

·         ACTIEF ONDERZOEK: Speel boosts vrij die de ontwikkeling van je beschaving door de geschiedenis heen versnellen. Voor snellere vooruitgang gebruik je je units om actief te ontdekken, je omgeving te ontwikkelen en nieuwe culturen te ontdekken.

·         DYNAMISCHE DIPLOMATIE: Interactie met andere beschavingen veranderd gedurende de game, van primitieve eerste interacties waarbij conflict normaal is, naar allianties en onderhandelingen later in de game.

·         GECOMBINEERDE KRIJGSMACHT:  Als  uitbreiding op het “één unit per tegel” design kunnen support units nu combineren met andere units zoals anti-tank support met infanterie, of een warrior met settlers. Overeenkomstige units kunnen ook combineren tot krachtige “Corps” units.

·         VERBETERDE MULTIPLAYER: Naast traditionele multiplayer modi kun je samenwerken met en het opnemen tegen je vrienden met een grote variëteit aan situaties die ontworpen zijn om gemakkelijk uit te spelen in een enkele sessie.

·         EEN CIV VOOR ALLE SPELERS: Civilization VI biedt veteraan spelers nieuw manieren van het opbouwen en afstemmen van hun beschavingen voor de grootste kans op succes. Nieuwe tutorials introduceren nieuwe spelers aan de onderliggende concepten zodat ze gemakkelijk aan de slag kunnen.

Sid Meier’s Civilization® VI heeft nog geen PEGI rating en is nu beschikbaar voor pre-order op Windows PC en zal wereldwijd worden uitgebracht op 21 oktober 2016 voor $ 59.99 / £ 49,99 / € 59,99. Breid je imperium verder uit met de Civilization VI Digital Deluxe Edition, die het volledige basisspel, de 25th Anniversary Digital Soundtrack en toegang tot vier post-launch DLC packs geeft die nieuwe maps, scenario’s, beschavingen en leiders toe voegen voor een gereduceerde prijs.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: