Home Gaming Homefront -The Revolution is 20 mei beschikbaar op PS4, Xbox One en PC!

Homefront -The Revolution is 20 mei beschikbaar op PS4, Xbox One en PC!

by Sven

Het is bijna tijd voor Homefront: The Revolution! Bevrijd Amerika van de Noord-Koreaanse bezetting in een spectaculaire open-world first person shooter die zich afspeelt in Philadelphia. Jij en je verzetsgroep kunnen een opstand in de straten van Philadelphia laten doen ontstaan en de bezetting omvormen tot een revolutie. 

Deep Silver en Dambuster Studios hebben het gloednieuwe verhaal achter Homefront: The Revolution onthuld door de ‘opening cinematic’ van de game genaamd ‘America Has Fallen’ uit te brengen. Bekijk hem nu hierboven!

In deze nieuwe, alternatieve geschiedenis, die teruggaat tot de nasleep van de Koreaanse oorlog, is één van de mondiale supermachten gevallen en staat een andere op, gedreven door de genadeloze APEX Corporation, in een wereld met griezelige parallellen met onze werkelijkheid.

“Het belangrijkste kenmerk van Homefront – een bezetting op Amerikaans grondgebied – blijft onveranderd, ” zegt Hasit Zala, Game Director bij Dambuster Studios. “Maar we hebben een gloednieuwe fictie gecreëerd waarin de situatie op een hele andere manier is ontstaan.”

Het jaar is 2029. Vier jaar geleden werd Amerika bezet door Noord-Korea nadat zij de technische markt overgenomen hadden met het merk ‘APEX’. Nadat alle elektronica onder controle was van Noord-Korea, schakelden zij alles uit, waardoor de Korean People Army Amerika kon bezetten. In Philadelphia worden meerdere districten onderdrukt door de KPA en leven burgers in angst. In het midden van de stad ontwikkelt zich een rebellengroep, die steeds sterker wordt. Onder leiding van Parrish en Ethan “Birdy” Brady probeert deze rebellengroep Philadelphia te bevrijden uit de handen van Noord-Korea.

Het volledige verhaal achter de opkomst van APEX wordt verteld in de aangrijpende documentaire uit 2026, APEX en de technologie van overheersing die je hieronder kan bekijken. Daarnaast kan je meer te weten komen over de wereld van Homefront via de uitgebreide timeline op: http://history.Homefront-Game.com.

Wat denken jullie van Homefront: The Revolution, gaat het een open world game worden die jullie gaan kopen? Laat het ons weten in de comments! Homefront: The Revolution komt 20 mei uit voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x