Home Featured Hobbs and Shaw Review

Hobbs and Shaw Review

by Pim, Sel

De The Fast and the Furious serie draait alweer mee vanaf 2001. De makers van de film serie zijn een keer een andere weg ingeslagen en hebben een spin-off deel gemaakt met twee geliefde karakters uit de film reeks. Weet deze spin-off je te vermaken door het ontbreken van de rest van de The Fast and the Furious cast of is het helemaal niks. Je leest het in deze review.

Verhaal

Het verhaal draait om de agent Luke Hobbs ( gespeeld door Dwayne Johnson ) en spion Deckard Shaw (gespeeld door Jason Statham ). Zij krijgen het aan de stok met een cyber-genetisch gemanipuleerde super schurk genaamd Brixton ( gespeeld door ( Idris Elba ). Hattie ( gespeeld door Vanessa Kirby ) de zus van Deckard Shaw spuit zichzelf in met een virus nadat Brixton probeert het virus te verkrijgen. Zij moet beschermd worden tegen Brixton daarom worden Hobbs en Shaw opgeroepen om samen Hattie en het virus veilig te stellen. Alleen dan moeten ze wel gaan samenwerken en door de verschillende karakters zit dat er niet echt in.

Acteer werk

De meeste karakters die in de film zitten ken je wel uit de The Fast and the Furious delen. Zo zul je de moeder van Deckard Shaw tegen komen in de film gespeeld door Helen Mirren die ook weer een leuke scene neerzet. Maar er zijn ook nieuwe personages toegevoegd zoals Madame M ( gespeeld door Eiza Gonzalez. Het acteerwerk in de film is goed. Dwayne Johnson en Jason Statham zijn in de film echt twee gigantische tegenpolen en dat levert soms hilarische situaties op en ook hele vette situaties.

Idris Elba

Idris Elba zet een hele bad ass schurk neer die door middel van een bedrijf aan super krachten is gekomen. Hij is een paar jaar voor dit verhaal door zijn hoofd geknald door Deckard Shaw en wil Deckard daarom ook het liefst zo snel mogelijk af maken. Het is helaas niet zijn sterkste rol als acteur.

Conclusie

Hobbs and Shaw is een vette actie film met heel veel momenten waarvan je zoiets hebt van wow dit is echt gaaf. Het is niet realistisch maar dat zijn de The Fast and the Furious films nooit echt geweest. Heb je zin in een rollercoaster van vette momenten en waanzinnige actie dan ben je bij Hobbs and Shaw bij het goede adres.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: