That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

HITMAN Legacy Pack aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag WORLD OF ASSASSINATION aangekondigd: een voortdurend groeiende spelwereld die geremasterde locaties uit het vorige spel naar HITMANTM 2 brengt. Het zogeheten HITMANTM Legacy Packbevat alle zes locaties (Parijs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido) als downloadbare content (DLC) en verschillende nieuwe kenmerken van HITMANTM 2. Het bevat een gloednieuw progressie systeem, de toevoeging om je te verschuilen in struiken en menigten die nog realistischer zijn weergegeven, beeld-in-beeldmodus, strategisch gebruik van spiegels, verbeterde gevechts-AI, nieuwe spelitems zoals een aktetas, pijltjesgeweer, stungranaten enz., nieuwe moeilijkheidsniveaus en nog veel meer!

Doordat aan WORLD OF ASSASSINATION continu nieuwe elementen, game modi en locaties uit vorige games toegevoegd worden aan HITMANTM 2, biedt WORLD OF ASSASSINATION een ervaring die nooit stopt met groeien of met het uitdagen van spelers. Hiermee wordt het verleden, heden en de toekomst van Hitman gedefinieerd.

De HITMANTM Legacy Pack is gratis verkrijgbaar voor gamers die de vorige game bezitten. Degenen die Season 1 hebben, kunnen de geremasterde en verbeterde content zonder extra kosten downloaden wanneer HITMANTM 2 verschijnt. “We hebben een geweldige reis met onze fans en community beleefd en zijn enorm trots op hun voordurende liefde en steun,” aldus Hakan Abrak, CEO, IO Interactive. “Dit is onze manier om dank je wel te zeggen en iets terug te geven. We hebben nu eindelijk onze lange termijn visie onthuld door World of Assassination uit te brengen, een alsmaar groeiend universum dat start in Parijs in Season 1, voortduurt tot het eind van HITMANTM 2 en verder groeit met onze toekomstige plannen. Een universum als deze creëren is niet alleen op creatief vlak erg ambitieus, maar ook technisch gezien. Ik heb veel respect en bewondering voor ons zeer getalenteerde team en wat zij hebben bereikt.”

HITMANTM 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMANTM. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt HITMANTM2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMANTM 2 biedt ook nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de HitmanTM -reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als vroegtijdige toegangsbonus voor gamers die HITMANTM 2 vooruitbestellen. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de HITMANTM: Sniper Assassin-wedstrijd om hun schutterstalenten op de proef te stellen en kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMANTM 2. Kijk voor meer informatie ophttps://hitman.com/competition.

HITMANTM 2 is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X, en pc.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE