Home Gaming Hitman Beta voor de PC start vandaag!

Hitman Beta voor de PC start vandaag!

by Sven

Io-Interactive nodigt pc-spelers uit om dit weekend de allereerste missie van Agent 47 voor het International Contract Agency uit te voeren.

De pc-bèta begint om 17:00 CET op 19 februari 2016 en eindigt op 22 februari om 17:00 CET.

De bèta, alias “The Prologue”, vindt twintig jaar vóór de Paris Showstopper-missie plaats. De Prologue speelt zich af in een geheime ICA-trainingsfaciliteit en draait om een cruciaal moment in het leven van Agent 47: zijn introductie bij de ICA en zijn allereerste ontmoeting met zijn toekomstige baas Diana Burnwood. The Prologue bevat twee trainingsopdrachten in vrije vorm, die spelers kennis laten maken met de features en spelmechanismen van het binnenkort verwachte HITMAN-spel. The Prologue is ook verkrijgbaar als onderdeel van de eerste episode van HITMAN, die wordt uitgebracht op 11 maart 2016.

Je kunt de toegang tot de HITMAN-bèta alleen veiligstellen als je het spel digitaal pre-ordert via Steam. Toegang tot de HITMAN-bèta is beschikbaar voor de pre-orders van de Full Experience en Intro Pack.

HITMAN wordt op 11 maart uitgebracht voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One, het alles-in-één game- en entertainmentsysteem van Microsoft en Windows pc.

Alle pre-orders bevatten ook het ‘klassieke’ REQUIEM-pakket met exclusieve in-game digitale items geïnspireerd door Hitman: Blood Money, inclusief het Requiem Legacy witte pak, het Blood Money-shirt, de stropdas en de handschoenen, de chromen ICA-19 met geluiddemper en het witte badeendexplosief.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x